Xerox og Tradeshift går sammen om digital indkøbs- og betalingsservice

Xerox har indgået en global forhandleraftale med Tradeshift for derigennem at hjælpe kunderne til at forbedre deres finansielle styring og opnå real-time overblik over indkøb og udestående betalinger.

Ved at tilføje Tradeshifts cloudbaserede teknologi til rækken af Xerox services hjælper Xerox virksomhederne med at omstille papirbaserede processer til digitale, strømlinede og automatiserede workflows. Platformen styrker ledelsesgrundlaget, processer og sporing af end-to-end indkøb samt udestående betalinger. Det giver en gennemsigtig samhandel med alle leverandører, reducerer dyre, tilfældige indkøb og sikrer overensstemmelse med virksomhedens indkøbspolitik.

”En digital finans- og indkøbskultur giver en klar konkurrencemæssig fordel,” udtaler John Gentry, Group President i Xerox Finance, Accounting & Payment Services. ”Vi tilbyder agile processer, der forbedrer og reducerer omkostninger og afhængigheden af fysiske fakturaer, samtidig med at man opnår real-time overblik.”

Tradeshifts teknologi inkluderer et samlet netværk, der forbedrer virksomhedens evne til at foretage indkøb, betalinger og samarbejde med leverandørerne. Platformen adresserer de digitale udfordringer, mange virksomheder står overfor på tværs af deres supply chains, når de samtidig tilbyder fremtidige løsninger såsom samarbejde via sociale netværk, mobil tilgang, selvbetjening og analyse.

”Netværk og samarbejdsmodeller præger gennemgribende vores personlige tilværelser, og virksomhederne er nu klar til at digitalisere deres supply chains,” udtaler Christian Langg, CEO og bestyrelsesformand hos Tradeshift. ”Vores kunder vil drage fordel af strømlinede og intuitive processer på tværs af virksomhedernes samlede indkøbs- og leverandørhåndtering og opnå store forbedringer i forhold til effektivitet, agilitet og bundlinje.”

Xerox har leveret end-to-end services inden for finans, regnskab og indkøb til de 2000 største globale virksomheder i mere end 20 år. Med 11 finans og indkøbscentre over hele verden supporterer Xerox adskillige brancher – fra produktion og detail til forbrugerprodukter, high tech, service, banker, sundhedsvæsen og transport.

Om Xerox

Xerox er med til at ændre, hvordan verden fungerer. Med vores ekspertise indenfor print, forretningsprocesser- og analyser, automatisering samt brugerindsigt, udvikler vi arbejdsprocesser der giver øget produktivitet, effektivitet og brugervenlighed. Vi arbejder i 180 lande, og vores over 140.000 ansatte udvikler innovation og leverer løsninger, der gør en reel forskel for vores kunder – og deres kunder. Den 29. januar 2016 meddelte Xerox sine planer om at dele selskabet op i to uafhængige børsnoterede virksomheder: Den ene del vil fokusere på outsourcing og forretningsprocesser og den anden på dokumentteknologi. Xerox forventer at opdelingen er gennemført med udgangen af 2016. Se mere på www.xerox.dk.

Om Tradeshift

Tradeshift er et globalt netværk og en platform, der forbinder købere og leverandører. Vi ændrer den måde virksomheder handler, betaler og arbejder med deres leverandører. Tradeshift forbinder 500.000 virksomheder i 190 lande. Vi har hovedkontor i San Fransisco og lokale kontorer i København, London, Paris Suzhou, Tokyo og München.

 For mere information, kontakt:

Nicolai Lund, adm. direktør, Xerox Denmark
tlf.: 88 17 88 17, E-mail: nicolai.lund@xerox.com

Stine Taulborg Michaelsen, PR-rådgiver, Discus Communications,

tlf.: 33 38 43 09, E-mail: stm@discus-communications.dk

 

Note:  For at modtage RSS news feeds, besøg http://news.xerox.com/pr/xerox/rss.aspx. For kommentarer og nyt om industrien gå til http://twitter.com/xeroxcorp, http://realbusinessatxerox.blogs.xerox.com, http://www.facebook.com/XeroxCorp, http://www.youtube.com/XeroxCorp.

Xerox®, Xerox og Design® er varemærker tilhørende Xerox i USA og/eller andre lande.