Scanprint fremtidssikrer deres digitaltryk

Scanprint, en del af Stibo Koncernen, investerer solidt i fremtiden. Med indkøbet af Xerox iGen5 flagskibet indenfor digitalprint, er forventningen at tage nye markedsandele.

Digitalprint vinder mere og mere frem både i Danmark og Europa. Dette skyldes bedre teknologi og kvalitet, men også et stigende behov for hurtige ”print-on-demand”-løsninger fra kundernes side. Det kræver at leverandører såvel som trykkerier er på forkant med udviklingen og har fokus på driftssikkerhed.

”Som udgangspunkt er der mange relevante leverandører, når det gælder professionelle digitale printere. Men når man som os, skal være 100% sikre på kvalitet og driftssikkerhed, var der i sidste ende kun én løsning tilbage – Xerox iGen5. Samtidig er iGen5 utrolig brugervenlig, og det har ikke været nødvendigt at efteruddanne medarbejderne. Vi har nu testet iGen5 de første tre måneder og den lever fuldt ud op til forventningerne. Vi er klar til fremtiden inden for digitaltryk og vores konkurrenceevne er i top,” fortæller Eskild Krarup Jensen, direktør hos Scanprint i Horsens.

Scanprint forventer at investeringen tjener sig selv hjem inden for en overskuelig fremtid.  Markedsandelene skal opnåes gennem nysalg, men også ved at øge omsætningen gennem mersalg. Det kræver driftssikkerhed og tillid til maskinparken.

”I et marked der er så præget af konkurrence som løsninger indenfor tryk og digitalprint, er det ikke nok, at printerne har mange funktioner. De skal også kunne vise driftssikkerhed. iGen-serien har vist sit værd over tid, og det værdsætter kunderne meget,” fortæller Peter Dollerup, Sales Manager hos Xerox Danmark.

Den vurdering bliver delt af Scanprint.

”Med Xerox iGen5 er vi mere fleksible og kan uden problemer køre 24-timer i døgnet og producere blade, magasiner, bøger, plakater, butiksmateriale og meget andet uden at skele til oplaget. At iGen5 også tilbyder den såkaldte femte farve, betragter vi som en bonus, hvis vi skal arbejde med f.eks. grøn, blå eller orange. Behovet såvel som kundegrundlaget for digitaltryk er til stede, og med købet af Xerox iGen5 føler vi os sikre på, at vi kan imødegå udvikling og kundeønsker på området de næste 3-5 år, hvilket er så meget man kan fremtidssikre i vores branche.” slutter Eskild Krarup Jensen. 

Om Xerox

Xerox er med til at ændre, hvordan verden fungerer. Med vores ekspertise indenfor print, forretningsprocesser- og analyser, automatisering samt brugerindsigt, udvikler vi arbejdsprocesser der giver øget produktivitet, effektivitet og brugervenlighed. Vi arbejder i 180 lande, og vores over 130.000 ansatte udvikler business process services, printudstyr, software  og løsninger, der gør en reel forskel for vores kunder – og deres kunder. Læs mere på www.xerox.dk.

For yderligere information, kontakt:

Peter Dollerup, Sales Manager, Xerox Denmark
tlf.: 88 17 88 17, E-mail: Peter.dollerup@xerox.com

Jesper B.T. Henriksen, PR-rådgiver, Discus Communications,

tlf.: 33 38 43 03, E-mail: jhe@discus-communications.dk

Xerox®, Xerox og Design® er varemærker tilhørende Xerox i USA og/eller andre lande.