Fem nye måder fra Xerox til at dele, printe og beskytte dokumenter når du arbejder mobilt

Xerox har udviklet fem nye værktøjer til mobile enheder og multifunktions-printere (MFPer), der gør det endnu lettere at fastholde samme workflow, som man har på kontoret. Nu kan man sende dokumenter sikkert fra en mobilenhed til en kollega, lagre i skyen eller sende print til stort set hvilken som helst printer eller MFP.

“At arbejde uden for kontorets rammer bliver ofte unødigt komplekst eller giver problemer med f.eks. tilslutning af en lokal printer eller opkobling til skyen,” udtaler Jim Rise, senior vice president, Office and Solutions Business Group, Xerox. “Disse fem enkle værktøjer fjerner barriererne ved at arbejde mobilt – for det burde ikke betyde nedsat effektivitet at arbejde uden for kontorets fire vægge.”

  • Xerox Mobile Print Cloud v3.0 indeholder nu “@PrintByXerox,” der giver mulighed for sikker mobil-print til en hvilken som helst Xerox ConnectKey- MFP. Hvis du befinder dig på kontoret og har brug for at printe et dokument, kan du maile det til en dedikeret email-adresse – f.eks. companyname@printbyxerox.com og herefter lade printjobbet starte på den MFP, der er tættest på, hvor du sidder.
  • Xerox Wireless Print Solutions Adapter tilfører trådløs forbindelse og giver mulighed for mobilprint-løsninger såsom Google Cloud Print og Apple AirPrint på en hvilken som helst MFP, der ikke allerede har disse funktioner i sig. Adapteren, der ikke er større end at den kan være i en lomme, placeres ved siden af enheden, og bliver integreret helt uden problemer.
  • Xerox’ populære Mobile Link App understøtter nu Android såvel som iOS enheder og giver endnu flere cloud-muligheder. For eksempel kan sælgere scanne eller tage et billede af en faktura med deres mobilenhed og automatisk sende den til bogholderiets SharePoint, gemme en kopi i DropBox og samtidig emaile den til chefen.
  • Xerox’ nye PrintSafe Software tilfører autorisation og en “pull printing security” funktion til de fleste printere og MFPer. Ifølge analysefirmaet Quocirca, indrømmer 63 procent af de adspurgte virksomheder, at de har oplevet et eller flere print-relaterede datasikkerhedsbrud PrintSafe Software virker også med de fleste industry-standard kortlæsere. Denne rentable løsning fungerer på Xerox såvel som non-Xerox enheder, og giver autoriserede brugere mulighed for at printe, når som helst og hvor som helst.

Xerox Mobile Print Cloud v3.0, Xerox Mobile Print Solution og Xerox PrintSafe Software er nu tilgængelige over hele verden. The Xerox Mobile Link App (download fra Google Play eller Apple App Store) samt Xerox Wireless Print Solutions Adapter) kommer på markedet i slutningen af december.

 

Om Xerox

Xerox er med til at ændre, hvordan verden fungerer. Med vores ekspertise indenfor print, forretningsprocesser- og analyser, automatisering samt brugerindsigt, udvikler vi arbejdsprocesser der giver øget produktivitet, effektivitet og brugervenlighed. Vi arbejder i 180 lande, og vores over 130.000 ansatte udvikler innovation og leverer løsninger, der gør en reel forskel for vores kunder – og deres kunder. Læs mere på www.xerox.dk.

1 Quocirca, The Mobile Print Enterprise, January 2015

For mere information, kontakt:

Nicolai Lund, adm. direktør, Xerox Denmark
tlf.: 88 17 88 17, E-mail: nicolai.lund@xerox.com

Peter Glüsing, PR-rådgiver, Discus Communications,

tlf.: 33 38 43 03, E-mail: pge@discus-communications.dk

Note:  For at modtage RSS news feeds, besøg http://news.xerox.com/pr/xerox/rss.aspx. For kommentarer og nyt om industrien gå til http://twitter.com/xeroxcorp, http://realbusinessatxerox.blogs.xerox.com, http://www.facebook.com/XeroxCorp, http://www.youtube.com/XeroxCorp.

http://www.facebook.com/XeroxCorp, http://www.youtube.com/XeroxCorp.

Xerox®, Xerox og Design® er varemærker tilhørende Xerox i USA og/eller andre lande.