Xerox klæder partnerne på til fremtidens rådgiverrolle

Et nyt partnerkoncept, ”Innovate to Grow”, giver Xerox partnere nye effektive redskaber til at hjælpe deres kunder med at udnytte det fulde potentiale i Xerox-enhederne og gør partnerne klar til fremtidens rådgiverrolle.

Et innovativt og interaktivt redskabssæt med bl.a. marketing toolkits og en Partner Solutions Playbook, er med til at rådgive og inspirere partnerne om kundescenarier fra den virkelige verden. ”Innovate to Grow”-scenarierne viser hver især, hvordan man kan løse workflow-problemer med et trin-for-trin overblik over mulige løsninger.

”I Xerox er det vores mission at ruste vores partnere med værktøjer til at kunne levere bedre service til deres kunder, samt opdage nye forretningsmuligheder. ”Innovate to Grow” er et godt skridt på vejen,” fortæller Nicolai Lund, Nordic General Manager, Large Enterprise Operations at Xerox and Managing Director, Xerox Denmark.

Initiativet er udarbejdet for bedre at rådgive kanal-partnere om, hvordan de kan forøge deres omsætning ved at bruge Xerox’ applikations-redskaber, managed print services (MPS) og Xerox ConnectKey® multifunktions-printere (MFPs).

Små og mellemstore virksomheder vil i år bruge mere end 26 milliarder kroner på teknologi- og dokument-services i Nordamerika og Vesteuropa1 – mere end 75 pct. via indirekte kanaler2. Xerox’ nye initiativ omhandler rådgivning af og inspiration til kanal-partnere om hvordan de bedst kan udnytte dette potentiale.

Allerede nu ligger der internationale eksempler på succes hos partnere, som resultat af dette initiativ – som nu også er tilgængeligt i Danmark:

  • Anmodningsproces blevet hurtigere: e-dox, en MPS-leverandør, har lavet en app til Xerox MFPs. App’en gør virksomheder i stand til at digitalisere og scanne kundehenvendelser direkte til en kundedatabase. Som resultat af dette blev databehandlingstid og svartid reduceret, og tiden kunne i stedet bruges på kundeakkvisition og bevaring af eksisterende kunder.
  • Forbedret kundeservice: Xerox-partner Southern Solutions forbedrer kundeoplevelsen gennem en app, der lader kunder bestille service og leverancer til Xerox MFPs med ét klik. Denne app giver kunder besked om printerens status og eventuel mangel på toner. Dette reducerer downtime og forøger kundetilfredshed.
  • Forøget effektivitet: Precision Document Solutions, en MPS-virksomhed i sundhedsbranchen, udviklede en brugerdefineret workflow-software til pc’er og Xerox MFPs. Denne software hjælper hospitaler med at fremskynde indlæggelsesprocessen, forbedrer patientovervågning og registrerer ventetid. Med denne software er flowet af kritisk information mellem læger og patienter blevet mere effektiv og mere sikker.

Tilgængelighed

“Innovate to Grow”-initiativet er tilgængelig nu.

Om Xerox

Xerox er med til at ændre, hvordan verden fungerer. Med vores ekspertise indenfor print, forretningsprocesser- og analyser, automatisering samt brugerindsigt, udvikler vi arbejdsprocesser der giver øget produktivitet, effektivitet og brugervenlighed. Vi arbejder i 180 lande, og vores over 130.000 ansatte udvikler innovation og leverer løsninger, der gør en reel forskel for vores kunder – og deres kunder. Læs mere på www.xerox.dk.

 

1 CSI, Dun & Bradstreet, Harte-Hanks, CPO Analysis

2 Jon Reardon, Group Director of Office Document Technologies, InfoTrends

For mere information, kontakt:

Nicolai Lund, Adm. direktør, Xerox Denmark
tlf.: 88 17 88 17, E-mail: nicolai.lund@xerox.com

Jesper Henriksen, PR-rådgiver, Discus Communications,

tlf.: 33 38 43 03, E-mail: jhe@discus-communications.dk