Xerox lancerer verdens første printer med fuldt integreret rulle-til-ark-funktion

Xerox Rialto 900™ Inkjet Press er verdens første printer med en fuldt integreret rulle-til-ark-funktion. Maskinen er designet til print-serviceudbydere, som producerer mellem 1,5 og 5 millioner oplag per måned.  Med en størrelse på kun 3,58 x 1,55 meter inklusiv tryktårn er Rialto 900 markedets mindste inkjet-printer. Rialto 900 er desuden en omkostningsbesparende mulighed i mange forskellige produktionsmiljøer.

”Rialto 900 ændrer printbranchen ved at kombinere enkelt ark, inkjet og offset – en vigtig koalition for print-serviceudbydere, da det er en klar konkurrencefordel og også vil være det på langt sigt,” siger Paul Morgavi, virksomhedsleder i Inkjet Division i Xerox og administrerende direktør for Impika.

Printeren yder den nødvendige hastighed og billedkvalitet til at producere fuldfarve, personaliseret direct-mail, kontoudtog og bogproduktion. Printerens alt-i-et design betyder, at frontend-kontrolenheden, papirrullen og efterbehandlingselementerne er placeret inde i den i forvejen lille maskine – dette sikrer den lille størrelse og lettere service.

Produktion bliver mere enkel og automatiseret takket være en række workflow-produkter, herunder XMPie® PersonalEffect® StoreFlow, Xerox FreeFlow® Core and VI Suite og løsninger fra GMC og Solimar – som alle sikrer print ved maksimal hastighed.

Yderligere funktioner inkluderer:

  • 600 x 600 x 2-bit dpi-opløsning for output i høj kvalitet.
  • Integreret og automatiseret dobbeltside-matching og registrering af blækforbrug.
  • Mediefleksibilitet med Xerox’ vandbaserede HD-blæk.
  • Valg af PDF eller IPDS digital frontend.
  • Integreret tilskærer og stabler.
  • Stor touch-screen gør det nemt at vælge medie, opstart af nye projekter, samt se digital frontend-status og jobhistorik.

Rialto 900 er den første printer, der er udviklet og lanceret af Xerox og Impika i fællesskab. Projektet er fuldført på kun to år efter Xerox har overtaget Impika. Impikas portefølje nu fuldt integreret i Xerox’ produktionsfamilie og brand.

Flere inkjet fremskridt

Xerox Impika Evolution Inkjet Press, som en af de hurtigste inkjet-printere med op til 254 meter i minuttet, har forhøjet billedkvalitet med dens VHQ (Very High Quality)-indstilling og andre forbedringer.

Med VHQ kan printerne intensivere detaljer og visuel opløsning af billeder på både offset og inkjet print. Multi-size blækniveauer sendes ud på papiret fra dyser i forskellige størrelser, hvilket maksimerer kontrollen med blækdråberne selv ved høje hastigheder.

Tilgængelighed

Xerox Rialto 900TM Inkjet Press er tilgængelig for bestilling.

VHQ-indstillingen for Xerox Impika Evolution Inkjet Press kan retrofittes til eksisterende installationer for et engangsbeløb og er til rådighed som et tilvalg til nye systemer.

Om Xerox

Xerox er en global service, teknologi og dokumenthåndteringsforretning, der hjælper virksomheder med at ændre den måde de styrer deres forretningsprocesser og information. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut, USA, og mere end 140.000 medarbejdere, der servicerer kunder i 180 lande. Sammen skaber vi service, printudstyr, hardware og software teknologi til informationshåndtering. Læs mere på www.xerox.dk.

For yderligere information, kontakt venligst:

Peter Dollerup, Sales Manager Graphic Communication, Xerox A/S, tlf.: 88 17 88 17

E-mail: Peter.dollerup@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08

E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk