Print nemt fra din smartphone med nyt produkt fra Xerox

Kontorpersonale sætter deres lid til mobile enheder, når de udfører deres job, og forventer at kunne printe i løbet af dagen, hvad enten de befinder sig ved et skrivebord, i et mødelokale eller i et hjemmekontor. En ny undersøgelse af IDC[1] viser dog, at kun halvdelen af mobilbrugere er i stand til at printe fra deres mobile enhed indenfor deres egen virksomheds vægge, og kun en tredjedel kan printe on-the-go. Nye Xerox-enheder hjælper professionelle med at printe når som helst, hvor som helst og med hvilken som helst mobil enhed.

Med sin nemme opsætning kan Xerox Phaser® 6020/6022 Colour Printer og WorkCentre® 6025/6027 Colour MFP komme hurtigt op at køre. Enhederne er brugervenlige, selv for kontorer uden on-site it-personale, og de tilbyder en skarp billedkvalitet, som typisk ses med større og dyrere enheder.

Brugere kan printe mails, billeder og dokumenter fra enheder de bruger til hverdag, som desktop og laptop computere, tablets og smartphones. Med indbygget sikkerhed og Wi-Fi-forbindelse kan disse enheder blive placeret i kontoret, som brugeren ønsker det. Wi-Fi Direct, Apple AirPrint og Google Cloud Print[2] gør det muligt for brugeren at printe uden at skulle downloade og installere apps eller printdrivers.

Xerox Phaser® 6020/6022 Colour Printer og WorkCentre® 6025/6027 Colour MFP inkluderer tidsbesparende funktioner som simple, trådløse opsætningsmuligheder. Paper Setup Navigator lagrer din information og gør det lettere at definere papirstørrelser til print på kuverter, karton, labels og genbrugt papir.

Alle fire enheder inkluderer en papirkapacitet på op til 150 ark; de er i stand til at håndtere fra 60 til 163 g til fx omslag. WorkCentre 6027 har derudover en 15-ark automatisk dokument-feeder, der sparer tid ved kopiering, fax og scanning af flersiders-dokumenter.

Andre produktivitets-fremmende produkter til det lille kontor:

  • Hurtige printhastigheder – Phaser 6022 og WorkCentre 6027 printer 18 sider/ minut i både farve og sort/hvid.
  • En stor, intuitiv touch-screen i farver på WorkCentre 6027-enheden gør det nemt at navigere rundt i alle printerens funktioner.

Enhederne har forbedret billedkvalitet (1200 x 2400 dpi) for klar tekst, levende farver og skarpe detaljer til at producere præsentationer, salgsmateriale og anden kommunikation.

Tilgængelighed

Xerox Phaser 6020/6022 og WorkCentre 6025/6027 er tilgængelige nu.

Om Xerox

Xerox er en global service-, teknologi- og dokumenthåndteringsvirksomhed, der hjælper andre virksomheder med at ændre den måde de styrer deres forretningsprocesser og information på. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut, USA, og mere end 140.000 medarbejdere, der servicerer kunder i 180 lande. Sammen skaber vi service, printudstyr, hardware og software teknologi til informationshåndtering. Læs mere på www.xerox.dk.

For yderligere information, kontakt venligst:

Klaus Gjellerup, Product Marketing, Xerox A/S, tlf.: 88 17 88 17

E-mail: klaus.gjelstrup@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08

E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk

[1] IDC, Mobile Print: Enabling Today’s Workforce, by Holly Muscolino and Dinesh Srirangpatna, June 2014

[2] Google Cloud Print er tilgængelig på Phaser 6022 og WorkCentre 6027