Jyske Bank køber den nyeste inkjet-printer af Xerox

Jyske Bank har ny tilføjet endnu en Xerox-maskine til sin maskinpark: Denne gang drejer det sig om den helt nye Xerox Rialto 900TM Inkjet Press. Som den eneste af sin slags indeholder den nye printer en integreret rulle-til-ark-funktion. Jyske Bank er verdens første til at tage den nye Xerox-maskine i brug.

Den nye printer imponerede på Hunkeler-messen med sin lille størrelse i forhold til sin kapacitet, sin overraskende printhastighed og sin pris i forhold til, hvad man får for pengene. Det var det, der overbeviste Carsten Gaarde, chef for printcenteret hos Jyske Bank, til at vælge Xerox’ spritnye inkjet-printer: ”Den passer godt med vores produktion, og hvor andre maskiner er kæmpestore, så var dens lille størrelse især, hvad gjorde den meget attraktiv for os.”

Maskinen kommer til at stå i printcenteret i Silkeborg til juni, hvor den skal bruges til at printe Jyske Banks marketingmateriale og personificeret kundekommunikation.

Rialto 900
I Jyske Banks printcenter findes allerede to Xerox Versant 2100, en Xerox wide format IJP2000 og en Xerox iGen150 – og nu også den nye inkjet Rialto. Den nye Rialto 900 har det mindste footprint i markedets for inkjet-printere. Den fylder kun 3,58 x 1,55 meter inklusiv tryktårn. Rialto 900 kan printe helt op til 48 meter i minuttet og 320 A4-breve i minuttet. Med en enestående farvekvalitet og inline-afskærer til fuld beskæring får kundebreve, marketingmaterialer og transaktionsprint et flot layout i høj kvalitet.

Den nye Rialto 900 blev solgt til Jyske Bank af Xerox-partneren X&Co på Hunkeler Innovation Days i Luzern, Schweiz. På messen udstillede over 80 virksomheder og partnere printere af den nyeste teknologi. Aftalen mellem X&Co og Jyske Bank blev underskrevet dagen før selve premieren af maskinen på messen. ”Det årelange samarbejde var selvfølgelig en fordel,” udtaler René Søgaard, produktchef i X&Co. ”Men der er ingen tvivl om, at med sine unikke funktioner var Rialto 900 den absolut bedste maskine til Jyske Banks behov.”

Tilgængelighed

Xerox Rialto 900TM Inkjet Press er tilgængelig nu.

Om Jyske Bank

Jyske Bank, som er grundlagt i 1967, er Danmarks tredjestørste pengeinstitut og det næststørste danskejede pengeinstitut.

Jyske Bank har hovedkontor i Silkeborg og 3.804 heltidsmedarbejdere (Maj 2013) fordelt over 112 danske afdelinger og 5 udenlandske. Jyske Bank har en egenkapital på 16.086 mio. kr. (pr.31. marts 2013). Jyske Banks aktiviteter dækker over:

  • Finansielle løsninger til private og små og mellemstore virksomheder i Danmark
  • Erhvervsafdeling i Hamburg og investeringsrådgivning til internationale privatkunder i Zürich, Gibraltar, Cannes, København og Weert
  • Objektfinansiering (Jyske Finans), it-hosting (JN Data) og lønsystemer (Silkeborg Data)
  • To fonde: Jyske Banks Almennyttige Fond og Jyske Banks Medarbejderfond, samt et It-samarbejde med Bankdata.

Om X&Co

X&Co er en af Danmarks førende Xerox-partnere, og de leverer produkter til både den grafiske branche og til kontormiljøer.

X&Co tilbyder salg og rådgivning inden for dokumenthåndtering og -løsninger, herunder kopi og print, driftsaftaler, input- og output management, softwareløsninger, tilbehør samt support og træning.

X&Co er certificeret Xerox Premier Partner og Produktions Partner, hvilket betyder, at alle krav om service og teknisk kompetence opfyldes samtidig med, at hele Xerox’ produktportefølje fra små printere til store, professionelle produktionsmaskiner forhandles. For yderligere information – www.xogco.dk

Om Xerox

Xerox er en global service, teknologi og dokumenthåndteringsforretning, der hjælper virksomheder med at ændre den måde de styrer deres forretningsprocesser og information. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut, USA, og mere end 140.000 medarbejdere, der servicerer kunder i 180 lande. Sammen skaber vi service, printudstyr, hardware og software teknologi til informationshåndtering. Læs mere på www.xerox.dk.

For yderligere information:

Jan Larsen, Administrerende Direktør og Partner, X&Co, tlf. 20 24 26 00

E-mail: jl@xogco.dk

Carsten Gaarde, Printshop Manager i Jyske Bank, tlf. 89 89 26 69

E-mail: gaarde@jyskebank.dk

Kirsa Christensen, Channel Director Xerox Denmark, tlf. 27502008

E-mail: kirsa.christensen@xerox.com

Synne Eriksen, Discus Communications, tlf. 33 38 43 08

E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk