Jyske Bank tester printere for Xerox

Hos Jyske Banks printcenter stiller de store krav til printerne. Så store krav at man hos Xerox har valgt at lade Jyske Bank teste printere inden disse introduceres til markedet. Jyske Banks printcenter har nemlig et stort printbehov og skal hele tiden være på forkant med bankens printbehov. Carsten Gaarde, som er chef for printcenteret hos Jyske Bank, har fingeren på pulsen med hensyn til, hvad der foregår på printermarkedet. Han ved, når der kommer en ny printer på markedet, der for eksempel kan printe partiel lak. Men han kender også sine brugeres behov – og partiel lak er i øjeblikket ikke et stort ønske. Det er til gengæld 4-farvet print af typen ”jeg-skulle-have-haft-det-her-i-går”-print – og endda i meget store mængder. Derfor har Jyske Bank investeret i to Xerox Versant 2100.

Versant 2100

Jyske Banks printcenter har en stor maskinpark, der bl.a. omfatter en Xerox iGen150 og en Xerox wide format IJP2000. Det seneste skud på stammen er Xerox Versant 2100, som er en 4-farvet produktionsprinter, der kan printe både hurtigere (op til 25 ark mere i minuttet) og i bedre kvalitet end de printere, den skal erstatte. Desuden har Xerox Versant 2100 en bedre farvestyring og langt mere automation indbygget end de tidligere maskiner, hvilket dels gør arbejdet lettere for printcenterets personale, dels giver bedre printkvalitet til fx marketingmaterialer.

Testkunde for Xerox

Hos Jyske Banks printcenter er der blevet anvendt Xerox-printere i mange år, og de har altid været tilfreds med maskinerne. ”Vi har i mange år benyttet X&Co som forhandler og været yderst tilfredse med samarbejdet. Deres rådgivning passer fint til vores behov, og med hensyn til maskinerne er Xerox altid et hestehoved foran.  Faktisk tror jeg også, X&Co er glade for os. Det er en win-win-forretning. For ofte tester vi maskinerne for Xerox, inden de er helt færdigudviklede. Det har også været tilfældet denne gang med Versant 2100, og det betyder jo, at X&Co allerede har erfaringer fra en kunde næsten inden, printeren er på markedet,” fortæller Carsten Gaarde.

I tilfældet med Versant 2100 har Jyske Bank desuden været ECAT-kunde (Early Customer Acceptance Test) for Xerox’ egen udviklingsafdeling. ”Det er fjerde eller femte gang, at Jyske Bank kører en ECAT for Xerox.  Vi føler, det er en unik mulighed for os at være ECAT-kunde og få lov at have indflydelse på den færdige printer. Vi tester printeren i tre måneder, inden den er helt færdigudviklet og introduceret til markedet. Når vi har testet maskinen og dannet os et indtryk af fordele og ulemper, sender vi vores feedback til Xerox’ udviklingsafdeling. De vurderer så, hvad der realistisk kan lade sig gøre at ændre, og hvad der vil give en merværdi for kunderne generelt. Når vi så får den endelige maskine leveret, kan vi konstatere, at der er blevet lyttet til os, og en stor del af vores ønsker og forslag er blevet ændret eller tilpasset i den endelige version af printeren, der sendes på markedet. Jeg har generelt stor tillid til Xerox’ maskiner og besluttede mig faktisk for Versant 2100, inden jeg overhovedet havde set og testet printeren. Jeg havde bare haft et print fra den i hånden,” udtaler Carsten Gaarde.

”Hos X&Co er vi naturligvis meget glade for at have kunder som Jyske Bank, der har lyst til at bidrage til udviklingen af produkterne. At Jyske Bank så samtidig oplever det som en fordel og er villige til at ofre den ekstra tid på projektet, gør jo bare samarbejdet endnu bedre,” siger Jan Larsen, direktør for X&Co.

Om Jyske Bank

Jyske Bank, som er grundlagt i 1967, er Danmarks tredjestørste pengeinstitut og det næststørste danskejede pengeinstitut.

Jyske Bank har hovedkontor i Silkeborg og 3.804 heltidsmedarbejdere (Maj 2013) fordelt over 112 danske afdelinger og 5 udenlandske. Jyske Bank har en egenkapital på 16.086 mio. kr. (pr.31. marts 2013). Jyske Banks aktiviteter dækker over:

  • Finansielle løsninger til private og små og mellemstore virksomheder i Danmark
  • Erhvervsafdeling i Hamburg og investeringsrådgivning til internationale privatkunder i Zürich, Gibraltar, Cannes, København og Weert
  • Objektfinansiering (Jyske Finans), it-hosting (JN Data) og lønsystemer (Silkeborg Data)
  • To fonde: Jyske Banks Almennyttige Fond og Jyske Banks Medarbejderfond, samt et It-samarbejde med Bankdata.

Om X&Co

X&Co er en af Danmarks førende Xerox-partnere, og de leverer produkter til både den grafiske branche og til kontormiljøer.

X&Co tilbyder salg og rådgivning inden for dokumenthåndtering og -løsninger, herunder kopi og print, driftsaftaler, input- og output management, softwareløsninger, tilbehør samt support og træning.

X&Co er certificeret Xerox Premier Partner og Produktions Partner, hvilket betyder, at alle krav om service og teknisk kompetence opfyldes samtidig med, at hele Xerox’ produktportefølje fra små printere til store, professionelle produktionsmaskiner forhandles. For yderligere information – www.xogco.dk

Om Xerox Europe

Siden opfindelsen af xerografi for over 75 år siden har Xerox hjulpet med at forenkle og forbedre vores måde at arbejde på. I dag er vi verdens førende inden for dokumenthåndtering og forretningsprocesser, og vi hjælper alle typer og størrelser af organisationer med at bliver mere effektive, så de kan fokusere på deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut, USA, og mere end 140.000 medarbejdere servicerer kunder i 180 lande inden for service, printudstyr og software til offentlige og private organisationer. Læs mere www.xerox.dk.

For yderligere information:

Jan Larsen, Managing Director, X&Co, tlf. 20 24 26 00

E-mail: jl@xogco.dk

Carsten Gaarde, Chef for printcenter Jyske Bank, tlf.  89 89 26 69

E-mail: gaarde@jyskebank.dk,

Kirsa Christensen, Channel Director Xerox Denmark, tlf. 27502008

E-mail: kirsa.christensen@xerox.com

Synne Eriksen, Discus Communications, tlf. 33 38 43 08

E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk