Fem nye Xerox Office-produkter

Fra smartphones til tablets – nye produkter udvider mulighederne for trådløst print for de mobile medarbejdere

Tempoet i erhvervslivet er højt, og det betyder, at der er brug for værktøjer, der kan maksimerer medarbejdernes produktivitet og holder omkostningerne nede. Xerox tilbyder derfor fem nye produkter – Xerox Phaser® 3260, Xerox WorkCentre® 3225, Xerox WorkCentre 4265, Xerox ColorQube® 8580 og Xerox ColorQube 8880.

Effektiv alt-i-en brugeroplevelse

A4 sort/hvid Phaser 3260 og WorkCentre 3225 har indbygget trådløst print og Apple AirPrint, og er designet til enkeltbrugere eller små arbejdsgrupper. Med Wi-Fi Direct er det muligt at printe fra mobiltelefoner, tablets og bærbare computere uden et eksisterende trådløst netværk. Nye scan-til-e-mail-funktioner gør det nemt at konvertere papir om til elektroniske dokumenter, så de kan mailes til modtageren.

Med vægt på hurtighed og kvalitet, printer enheden op til 28 sider/min. med den første side printet på blot 8,5 sekunder. Konsistent og klar tekst, skarp grafik og forbedret billedkvalitet opnås med 4800 x 600 dpi.

WorkCentre 3225 giver desuden pålidelige- og omkostningseffektive kopierings-, scannings- og fax-faciliteter.

Enhedernes begrænsede størrelse, såvel som deres Wi-Fi-evne, gør dem velegnede til ethvert kontormiljø.

Høj funktionalitet for virksomheden

WorkCentre 4265 opfylder kravene i et travlt arbejdsmiljø. Med en kapacitiv, syv-tommer touch-screen tilbyder denne high-end monokrome enhed A4-print med nemme kopi-, print-, scan-, e-mail- og (valgfrit) fax-funktioner. Enheden arbejder sammen med Xerox’ næste generation af Managed Print Services, så virksomheder kan styre deres informationsbehov mere effektivt.

WorkCentre 4265 har desuden følgende funktioner:

 • Kan konfigureres som skrivebords- eller gulvmodel
 • Scanningshastighed på op til 70 scan/min (duplex)
 • Efterbehandlingsmuligheder som sortering, hæftning og papir-input på op til 3.240 ark
 • Hurtig kopiering og print på 53 sider/min – den første side printet på blot 5 sekunder
 • Print Around-funktionen sparer tid ved automatisk at holde et dokument, der mangler ressourcer (såsom et andet papirformat), og udskriver den næste i køen.

Problemfrit, affalds-bevidst, farveprint

To nye Xerox ColorQube A4-farveprintere tilbyder effektive, affaldsbevidste printløsninger, der leverer enestående printkvalitet. Xerox ColorQube 8580 er designet til små og mellemstore virksomheder med almindelige printbehov. Xerox ColorQube 8880 tilbyder lave investeringsomkostning til virksomheder alle størrelser men med et stort behov for farveprint.

Med Xerox’ solid ink-teknologi, fremstiller printerne ensartede, levende farver på en lang række medier, herunder genbrugspapir, og har desuden funktioner som:

 • True Adobe Postscript 3 og PANTONE®-godkendte farvesimuleringer, der producerer skarp tekst og klare farvebilleder.
 • Direkte print fra PDF-, JPEG-, TIFF- og PNG-filer.
 • Mopria™-certificering som gør oplevelsen ved mobilprint fra tablets og smartphones enklere.
 • Colour by Words-redigeringsværktøj, der giver brugerne mulighed for at vælge fra en menu, som kan forbedre farver og sikre, at den rette farve printes første gang.
 • Print på op til 51 sider/min.

De grønne fordele ved ColorQube 8580 og ColorQube 8880, som er EnergyStar 2.0 certificerede og EPEAT Silver-vurderet, inkluderer:

 • Let udskiftelige solid ink uden emballage, der skaber op til 90 % mindre affald end andre, sammenlignelige laserprintere.
 • Intelligente Ready-funktioner ”lærer” brugsmønstre og optimerer dermed strømforbrug og produktivitet.
 • Earth Smart print driver, der giver brugerne mulighed for at vælge de mest miljøbevidste printindstillinger.
 • Bundled GreenPrint software hjælper brugere til kun at printe sider, de ønsker, så papir- og blæk-forbrug dermed minimeres.

Tilgængelighed

Alle enheder er tilgængelige.

Om Xerox

Xerox er en global service, teknologi og dokumenthåndteringsforretning, der hjælper virksomheder med at ændre den måde de styrer deres forretningsprocesser og information. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut, USA, og mere end 140.000 medarbejdere, der servicerer kunder i 180 lande. Sammen skaber vi service, printudstyr, hardware og software teknologi til informationshåndtering. Læs mere på www.xerox.dk.

For yderligere information, kontakt venligst:

Stefan Lundin, pressansvarlig Xerox Sverige, +45 8-795 10 80, stefan.lundin@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08

E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk