Fra flyer til farve-brochure: Xerox’ nyeste light production-printer giver fleksibilitet og mange muligheder for optimering

Hvad enten det drejer sig om en reklameflyer for det lokale pizzeria eller en personaliseret brochure for en stor virksomhed, så vil den nye Xerox Colour C60/C70-printer give mulighed for at vælge mellem en lang række af omkostningsbesparende print-muligheder.

Med sine nøglefærdige funktioner og alsidighed passer printeren ind i et hvilket som helst printmiljø f.eks. kopi- og printbutikker, in-house printcentre, bureauer, små virksomheder og producenter. Brugerne kan nemt udvide antallet af applikationer til også at omfatte grove polyester-labels, menukort, skilte og vinyl-stickers til vinduer.

Xerox Colour C60/C70 giver en skarp, ensartet og præcis billedkvalitet med en 2400 x 2400 dpi opløsning samt udvidet front-to-back registreringsnøjagtighed. Den præcise billedkvalitet kombineres med fleksible inline finishing-muligheder, som f.eks. stakning, hulning, falsning og face trimming.

Xerox Colour C60/C70 printer i høj kvalitet, også på vanskelige medier med diverse overfladebehandlinger, der anvendes til f.eks. invitationer og lykønskningskort. Xerox’ Emulsion Aggregation-toner (EA) med sin unikke ultra low-melt-teknologi, styrer udenom de normalt vanskelige udfordringer og klarer fint specielle materialer som f.eks. polyester.

Andre Xerox Colour C60/C70-funktioner:

  • Hastighed op til 70 sider i minuttet (ppm) i farve, og 75 ppm i sort/hvid.
  • Har følgende kvalitets- og graphic arts-certificeringer: IDEAlliance Certified Digital Press System-, Gracol-, Fogra offset- og Pantone-certificeret.
  • Der kan frit vælges mellem fire print-servers/controllers fra Xerox og EFI, som øger produktiviteten, reducerer tidsforbruget for tidstunge opgaver og giver klare og levende billeder:
    • Xerox EX C60/C70 Print Server Powered by Fiery® som anvender EFI’s nyeste system, Fiery FS150 Pro.
    • Xerox FreeFlow Print Server Integrated – som er ny på markedet. Denne controller øger produktionskapaciteten med en brugervenlig Microsoft Windows-arkitektur til et overkommeligt prisniveau.
  • Muligheder for brug af variable data til personaliserede printopgaver.
  • Effektiv mulighed for præ-programmering af workflow-løsninger til f.eks. statistik, sikkerhed, monitorering og sporing.

Tilgængelighed

The Xerox Colour C60/C70 er umiddelbart tilgængelig for bestilling.

Om Xerox Europe

Siden opfindelsen af xerografi for over 75 år siden har Xerox hjulpet med at forenkle og forbedre vores måde at arbejde på. I dag er vi verdens førende inden for dokumenthåndtering og forretningsprocesser, og vi hjælper alle typer og størrelser af organisationer med at bliver mere effektive, så de kan fokusere på deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut, USA, og mere end 140.000 medarbejdere servicerer kunder i 180 lande inden for service, printudstyr og software til offentlige og private organisationer. Læs mere på www.xerox.dk.

Mediekontakt:

For yderligere information, kontakt:

Sverige:

Stefan Lundin
Xerox
+46 765 361 080
stefan.lundin@xerox.com

Danmark:

Nicolai Lund Paustian
Xerox
+45 88 17 88 17
nicolai.lund@xerox.com

Synne Eriksen

Discus Communications
+45 33 32 03 00
s.eriksen@discus-communications.dk