Xerox åbner nyt europæisk innovations- og democenter

Xerox åbner nyt europæisk innovations- og democenter i Frankrig, hvor eksisterende og potentielle nye kunder kan teste og vurdere inkjet-teknikken. Centret er åbnet som et resultat af, at Xerox i 2013 købte den globale inkjet-virksomhed, Impika.

Impika Inkjet Innovation Centre i Aubagne ca. 20 km øst for Marseille i Frankrig støder op til virksomhedens produktions-, forsknings- og udviklingscenter. Det nyåbnede center indeholder et næsten 8.500 kvm stort showroom, hvor virksomheden kan fremvise forskellige produkter, som er baseret på inkjet-teknikken.

“Efter at vi har erhvervet Impika, er det nye innovationscenter en vigtig milepæl for Xerox’ inkjet-strategi. Vores tilbud inden for vandbaseret og vandfri inkjet-teknik går hånd i hånd, og vores kunder og partnere ved, at vi er seriøse omkring inkjet,” siger Andrew Copley, President, Graphic Communications Operations, Xerox.

Blandt de produkter, som kan ses i centret i Aubagne, er Impikas iPrint Compact, iPrint Reference, iPrint eVolution og iPrint eXtreme, samt iEngine 1000 and 1000L.

Andre democentre

Xerox har også et Impika-center i USA, Gil Hatch Centre for Customer Innovation, som ligger i Webster, New York. Det er verdens største permanente udstilling af digitalt grafisk udstyr.

Xerox har desuden et innovations- og democenter i New York, hvor blandt andet maskiner som Xerox Colour 1000 digital Press og Colour J75 Press kan ses. Derudover findes der det europæiske Innovation Centre i London, som ligger i umiddelbar nærhed af Xerox’ europæiske hovedsæde i Storbritannien.

Om Xerox Europe

Siden opfindelsen af xerografi for over 75 år siden har Xerox hjulpet med at forenkle og forbedre vores måde at arbejde på. I dag er vi verdens førende inden for dokumenthåndtering og forretningsprocesser, og vi hjælper alle typer og størrelser af organisationer med at bliver mere effektive, så de kan fokusere på deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut, USA, og mere end 140.000 medarbejdere servicerer kunder i 180 lande inden for service, printudstyr og software til offentlige og private organisationer. Læs mere på www.xerox.dk.

For yderligere information, kontakt venligst:

Stefan Lundin, pressansvarlig Xerox Sverige, +45 8-795 10 80, stefan.lundin@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08

E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk