Oplev de nyeste, intelligente transportløsninger på Intertraffic Amsterdam

Når Intertraffic Amsterdam 2014 løber af stablen den 25. – 28. marts, vil Xerox være til stede og præsentere deres nyeste tiltag inden for parkering, fotoovervågning, vejafgiftskontrol og mobilitetsstyring.

“Måden vi rejser på er under konstant forandring, og det er ikke nemt for byerne rundt omkring i verden at være up-to-date med udviklingen inden for intelligente transportløsninger,” siger Jo Van Onsem, Group President, Xerox International Transportation and Government Group. “Xerox har, i mere end 40 år, arbejdet tæt sammen med kunder i mere end 35 lande om at levere innovative transportløsninger, der lever op til deres fremtidige forventninger”. 

På Xerox’s stand i Hall 1 kan du blandt andet opleve:

  • Den seneste web-version af Multipark®, der muliggør en central styring af parkeringspladser
  • ComplianceTM, Xerox’s fleksible parkeringsløsning
  • Xerox’s nyeste løsninger inden for fotoovervågning af blandt andet fartkontrol
  • Demonstration af en realtidsforbindelse til parkeringssensorer i Los Angeles’ bymidte
  • Xerox City Dashboard Business Intelligence software, der tilbyder skræddersyede løsninger, der forbedrer mobilitet i de enkelte byer.

Intertraffic Amsterdam-messen finder sted fra den 25. 28. marts 2014 i Elicium-bygningen i Amsterdam RAI Convention Centre.

For yderligere information, kontakt venligst:

Robert Corbishley, Xerox, tlf.: +44 (0)1895 84 3239

Robert.corbishley@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08

E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk

Eller læs mere på:

http://www.xerox.co.uk/about-xerox/events/intertraffic/miss-engb.html

Om Xerox Europe

Siden opfindelsen af xerografi for mere end 75 år siden har Xerox hjulpet med at forenkle og forbedre vores måde at arbejde på. I dag er vi verdens førende inden for dokumenthåndtering og forretningsprocesser, og vi hjælper alle typer og størrelser af organisationer med at blive mere effektive, så de kan fokusere på deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut, USA, og mere end 140.000 medarbejdere servicerer kunder i 160 lande inden for service, printudstyr og software til offentlige og private organisationer. Læs mere på www.xerox.dk.

Xerox Europe har produktion og logistik placeret i Irland, England og Holland samt et udviklings- og forskningscenter, Xerox Research Centre Europe, i Grenoble, Frankrig.