Xerox udnævnt til globalt førende på markedet for Managed Print Services for femte år i træk

Xerox har indtaget positionen som globalt førende på markedet for Managed Print Services (MPS) for femte år i træk. Det viser en ny rapport fra analysesinstituttet Quocirca.

Som verdens førende inden for forretningsprocesser og dokumenthåndtering, hjælper Xerox virksomheder med at optimere print-infrastrukturen via MPS, og strømline deres kommunikation og forretningsprocesser og dermed øge indtjeningen og reducere omkostningerne effektivt.

Ifølge rapporten er Xerox’ førerposition i det konkurrenceprægede marked blandt andet et resultat af kontinuerlig udvikling og investering i den omfattende MPS portefølje, omfanget af serviceudbuddet, som omfatter kontor-print, produktions-print, og services knyttet til it og forretningsprocesser; samt Xerox’ brede udbud af evalueringsydelser.

“Xerox har opnået høj troværdighed i MPS-markedet,” siger Louella Fernandes, Associate Director, Quocirca. “Styrkelsen af software-porteføljen, især ydelser som ConnectKey® og workflow automatisering, kan hjælpe Xerox med at skabe mere synergi mellem content management og MPS.”

Quocircas rapport indeholder en uafhængig evaluering af leverandørerne og viser et marked, som har udviklet sig langt videre end de grundlæggende MPS-ydelser som fx konsolidering af enheder, hen i retning af at skabe mere effektive løsninger omkring papirbaserede processer.

“I takt med at informationsmængden stiger eksponentielt, både papirbaseret og elektronisk, så vokser udfordringen med at administrere mængden af information også,” siger Don Dixon, Senior Vice President, Global Document Outsourcing, Xerox. “Rapporten fra Quocirca anerkender vores evne til at levere forbedret effektivitet via nye ydelser. De forbedringer, vi tilbyder, hjælper virksomheder i alle størrelser med at håndtere behovene for information mere effektivt, så de kan fokusere på deres kernevirksomhed.”

Som den fortsatte markedsleder på MPS, kombinerer Xerox sin ekspertise inden for teknologi og dokumenthåndtering med sin evne til at levere forretningsprocesser og it-outsourcing. Det sker som svar på den udfordring, som den moderne arbejdsplads, der altid er online, og som derved skaber en eksplosion af data, stiller til virksomhedernes produktivitet.

Om Xerox Europe

Siden opfindelsen af xerografi for over 75 år siden har Xerox hjulpet med at forenkle og forbedre vores måde at arbejde på. I dag er vi verdens førende inden for dokumenthåndtering og forretningsprocesser, og vi hjælper alle typer og størrelser af organisationer med at blive mere effektive, så de kan fokusere på deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut, USA, og mere end 140.000 medarbejdere servicerer kunder i 180 lande inden for service, printudstyr og software til offentlige og private organisationer. Læs mere på www.xerox.dk.

 For RSS nyhedsstrøm, se http://news.xerox.com/rss. For kommentarer, blogs, rapporter med mere, se http://www.linkedin.com/company/xerox, http://twitter.com/xeroxcorphttp://simplifywork.blogs.xerox.com, http://www.facebook.com/XeroxCorp eller http://www.youtube.com/XeroxCorp.

Mediekontakt:

For yderligere information, kontakt:

Sverige:

Stefan Lundin
Xerox
+46765361080
stefan.lundin@xerox.com

Danmark:

Nicolai Lund Paustian
Xerox
88 17 80 76
nicolai.lund@xerox.com

Synne Eriksen
Discus Communications
33 32 03 00
s.eriksen@discus-communications.dk