Udnævnelse hos Xerox: Salgsdirektør bliver den hidtil yngste landechef for Xerox i Danmark

Nicolai Lund Paustian (35 år) er pr. 1. april udnævnt til General Manager Denmark. Han bliver dermed den hidtil yngste landechef hos Xerox Danmark. Som General Manager for Xerox’ forretning i Danmark bliver én af Nicolais hovedopgaver at forestå virksomhedens transformation fra at være en af giganterne inden for print, scan og kopi til at forsætte ekspansionen af den innovative og hastigt voksende Managed Print Services forretning, der løser en lang række dokumentrelaterede serviceopgaver for kunder over hele verden.

Nicolai har været ansat hos Xerox i 15 år. Han begyndte sin karriere hos Xerox i 1999 som produktspecialist med ansvar for farveprodukterne. Nicolais talent og interesse for salg og relationer bragte ham hurtigt videre i organisationen, og i 2005, i en alder af bare 26 år, var han hovedansvarlig for salget af Xerox’ flagskib, iGen3 til det danske marked. Nicolai kommer senest fra en stilling som salgsdirektør med ansvar for Xerox storkundesegment, som Nicolai forsat vil varetage ved siden af ansvaret som landechef.

Om Xerox Europe

Siden opfindelsen af xerografi for mere end 75 år siden har Xerox hjulpet med at forenkle og forbedre vores måde at arbejde på. I dag er vi verdens førende inden for dokumenthåndtering og forretningsprocesser, og vi hjælper alle typer og størrelser af organisationer med at blive mere effektive, så de kan fokusere på deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut, USA, og mere end 140.000 medarbejdere servicerer kunder i 160 lande inden for service, printudstyr og software til offentlige og private organisationer. Læs mere på www.xerox.dk.

Xerox Europe har produktion og logistik placeret i Irland, England og Holland samt et udviklings- og forskningscenter, Xerox Research Centre Europe, i Grenoble, Frankrig.

For yderligere information, kontakt venligst:

Nicolai Lund Paustian, General Manager, Xerox A/S, tlf.: 88 17 88 17

E-mail: nicolai.lund@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08

E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk