Xerox tager managed print service til et nyt niveau

For at hjælpe virksomheder med bedre at styre flowet af dokumenter og data har Xerox udarbejdet en række nye værktøjer, så man printer billigere og printer mindre, samtidig med at værktøjet forenkler arbejdsprocessen på en sikker og bæredygtig måde.

“Arbejdspladsen er ikke længere et bestemt fysisk sted. Det foregår hele tiden og overalt, hvilket medfører udfordringer og muligheder. Næste generation af Managed Print Services (MPS) hjælper kunder med at holde styr på alle informationer, samtidig med at man kan arbejde produktivt, mobilt, sikkert og bæredygtigt,” udtaler Mike Feldman, President, Large Enterprise Operations, Xerox.

Xerox, som længe har været markedets førende inden for MPS, forener teknologi og dokumenthåndtering med forretningsprocesser og it-outsourcing. Xerox har udvidet sit udbud af services for at imødekomme den effekt, som "altid online"-arbejdspladsen og den dertilhørende strøm af informationer har på virksomhedens produktivitet.

“Xerox turbo-oplader sin strategi for printhåndtering og dokument service,” siger Angèle Boyd, Group Vice President, Imaging/Output Document Solutions and SMB, IDC. ”Xerox løfter MPS videre fra niveauet for konsolideringen af ​​printere til en mere helhedsorienteret forretningstilgang, der effektiviserer og forbedrer daglige arbejdsprocesser.”

Xerox tretrins strategi – 1. Vurdere og optimere, 2. Sikre og integrere, 3. Automatisere og Forenkle – er en køreplan, som skal bygge bro mellem papir verdenen og den digitale verden.

Nye værktøjer og tjenester i Xerox’s Managed Print Services-udbud:

 • Vurdere og Optimere:
  • Xerox CompleteView™ Pro, somskaber et visuelt instrumentbræt via en web-baseret, interaktiv applikation, der viser "hvad nu hvis"-scenarier fra en kundes printmiljø, som fx samlede omkostninger ved ejerskab, nøgletal for enheden, udnyttelse af enheden og målinger af enhedens bæredygtighed. Xerox CompleteView™ Pro giver kunden adgang til en analyse af data, så han kan se de forskellige scenarier, før der foretages investeringer, support til Xerox’s Solid Ink-enheder og prisfastsættelse for ikke-Xerox udstyr.
  • Xerox Production Assessment Services gennemgår miljøerne for produktionsprint for at finde den mest direkte vej til besparelser og effektiviseringer. Vurderingerne omfatter kapacitetsudnyttelse, samlede omkostninger ved ejerskab, værdikæde og service modenheden.
 • Sikre og Integrere:
  • Xerox Print Security Audit Service overvåger kundernes print politik for at sikre, at den overholdes. Tilbuddet omfatter vejledende services i brugen af dataindsamlingsværktøjer og -analyser.
  • Xerox Print Server Management Service frigør it-ressourcer i en virksomhed ved at lade Xerox overvåge og konsolidere printservere, printkøer og -drivere.
  • Xerox Mobile Print Solutiontilbyder sikker print via Xerox Mobile Print app. Brugerne kan udskrive direkte fra deres desktops, laptops, tablets, mobile enheder og smartphones. Af andre forbedringer kan nævnes:
   • lokalisere offentlige printere ved hjælp af GPS og kort
   • integreret cloud-print via en kundes aktive directory
   • Secure Card Reader og Follow You print-løsninger til en unified slutbrugeroplevelse
   • website udskrivning, valg af medie og support til globale anvendelsesmodeller.
 • Automatisere og forenkle:
  • Xerox Content Management Services hjælper virksomheder med at automatisere, forenkle og reducere brugen af papir i deres arbejdsprocesser. Effektivitetsgevinsterne opnås gennem Xerox’s automatisering af workflow og dokumenthåndteringsværktøjer samt rådgivningsværktøjer.
  • Xerox IgniteSMsorterer,undersøger og producerer elektronisk analyser, der gør det muligt for undervisere at tilpasse læringsredskaber i takt med den studerendes udvikling.

Tilgængelig

Xerox Print Server Management Service vil i første omgang være tilgængelig i Vesteuropa og derefter i resten af verden i 2014. Xerox Ignite er allerede tilgængelige i USA og andre lande følger i 2014. 

Alle andre værktøjer og tjenester er umiddelbart tilgængelige via Xerox’s salgspersonaleeller lokale Xerox repræsentanter i USA, Canada, Vesteuropa og andre markeder.

Om Xerox Europe

Siden opfindelsen af xerografi for 75 år siden har Xerox hjulpet med at forenkle og forbedre vores måde at arbejde på. I dag er vi verdens førende inden for dokumenthåndtering og forretningsprocesser, og vi hjælper alle typer og størrelser af organisationer med at bliver mere effektive, så de kan fokusere på deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut, USA, og mere end 140.000 medarbejdere servicerer kunder i 160 lande inden for service, printudstyr og software til offentlige og private organisationer. Læs mere på www.xerox.dk

Xerox Europe har produktion og logistik placeret i Irland, England og Holland samt et udviklings- og forskningscenter, Xerox Research Centre Europe, i Grenoble, Frankrig.

For yderligere information, kontakt venligst:

Ole Buus, Direktør, Global Document Outsourcing, Xerox A/S, tlf.: 88 17 88 17

E-mail: ole.buus@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08

E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk