Xerox’ iGen4 erstatter tre traditionelle trykmaskiner

Mange af de danske trykkerier vælger i dag at udskifte deres gamle offsettrykmaskiner med nye digitale printere. Senest har trykkeri virksomheden, PrinfoHolbæk-Hedehusene-Køge A/S, valgt at udskifter 11 af deres traditionelle trykværker, fordelt på tre maskiner, med en ny Xerox iGen4 Diamond printer.

Man ser i øjeblikket en ændring i det danske printmarked. Flere af de danske trykkerier vælger at udskifte deres offsettrykmaskiner med digitale printere. PrinfoHHK har også valgt at følge tendensen og investere i en iGen4 fra Xerox. Investeringen har bevirket, at PrinfoHHK har pensioneret tre ældre offsetmaskiner, som er blevet forældede og ikke kan opfylde nutidens krav.

Administrerende direktør og ejer af PrinfoHHK, Ib Hansen, udtaler om investeringen: “Vi er et trykkeri, som har eksisteret siden 1916, så vi har haft trykmaskiner i næsten 100 år, og de sidste 10-15 år har vi haft nogle mindre, digitale maskiner. Nu skifter vi de trykværker ud, som er blevet overflødige i den digitale tidsalder, og investerer i en iGen4”. Ifølge Ib Hansen er de største incitamenter ved at gå fra offset tryk til digital tryk, at man får lavere startomkostninger og samtidig reducerer leveringstiden.

Xerox’ iGen4 har en række forskellige fordele, fx kan man arbejde i trykformatet 364mm x 660mm, hvilket imponerer Ib Hansen: “Man køber bl.a. iGen4 for dets format. Det er helt unikt, at den kan kører ud i 66 cm, hvilket vil sige, at vi kan have en 3-fløjet A4 i den”. Det er dog ikke den eneste grund til, at det netop var en iGen4, som PrinfoHHK valgte. “Man køber en iGen4 for at være driftsikker i en høj kvalitet. Den er attraktiv ved høje antal klik, og vi tror på, at denne maskine kan holde til det. Vi har oplevet, at nogle af de mindre maskiner ofte går i stykker. Disse egenskaber er vigtige for os, da vi virkelig satser på dette og forventer at nå en stor printvolumen” siger Ib Hansen.

PrinfoHHK har valgt at uddanne seks af deres ansatte hos Xerox, så de selv kan stå for vedligeholdelse og mindre reparationer af den nye iGen4. Ib Hansen tilføjer: “Man kan sige, at vi bliver vores egne tekniker. Vi er allerede i gang med at uddanne de første tre medarbejdere. Vi skal selv holde den kørende og reparere de mest almindelige fejl samt udskifte slidte dele. Meningen er, at den, iGen4, skal køre i døgndrift, hvilket ville være svært, hvis vi fx skulle vente på en reparatør”.

Om Xerox Europe

Siden opfindelsen af xerografi for 75 år siden har Xerox hjulpet med at forenkle og forbedre vores måde at arbejde på. I dag er vi verdens førende inden for dokumenthåndtering og forretningsprocesser, og vi hjælper alle typer og størrelser af organisationer med at bliver mere effektive, så de kan fokusere på deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut, USA, og mere end 140.000 medarbejdere servicerer kunder i 160 lande inden for service, printudstyr og software til offentlige og private organisationer. Læs mere på www.xerox.dk

Xerox Europe har produktion og logistik placeret i Irland, England og Holland samt et udviklings- og forskningscenter, Xerox Research Centre Europe, i Grenoble, Frankrig.

For yderligere information, kontakt venligst:

Peter Dollerup, Salgschef Graphic Communications, Xerox A/S, tlf.: 88 17 88 17
E-mail: peter.dollerup@xerox.com

Ib Hansen, ejer PRinfoHolbæk-Hedehusene-Køge A/S, tlf.: 59 45 90 30
E-mail: ib@prinfohh.dk

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08
E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk