Sådan når du dine salgsmål og forøger dine margins

Lær hvordan man sælger personificeret print til en fornuftig pris og samtidig navigerer i ukendte software-farvande med helt nye redskaber fra Xerox’s ProfitAccelerator ® Digital Business Resources .

  • Udvid kundebasen – to nye whitepapers, “Selling to Franchise Organisations: An Opportunity On Every Corner” og “Transactional Marketing: Making it Deliver,” giver tips til, hvordan man sælger til franchise-organisationer og forhøjer værdien af transaktionsdokumenter.
  • Udvikl forretningen i det vertikale marked – tre nye ProfitAccelerator vertical-markedsredskaber hjælper med at finde virksomheder i disse voksende markeder: Uddannelse, detailhandel og sundhedsforsikring. Redskabspakkerne indeholder en grundbog med særlige trends i branchen, købsadfærd, kritiske digitale applikationer, salgstips, cases, scriptede præsentationer og testversioner af applikationer.
  • Styr salgsstyrken med succes og øg dine marginer­­ updates på to populære guides skrevet af Joe Rickard fra Intellective Solutions . Den første guide indeholder strategier, best practices og brugsvejledninger til at skabe og lede en velfungerende salgsorganisation. “Value Based Pricing”-guiden viser printleverandører, hvordan man øger marginer ved at gå fra omkostningsbaseret prissætning til værdibaseret prissætning.
  • Fastslå passende software-muligheder – bogen: Make Great Software Decisions – A Guide for Printers , fokuserer på, hvordan man foretager fornuftige og trygge software-investeringer.
  • Forbered jobs til digital printning – kreative designere vil med fordel kunne bruge “Job Preparation”-guiden, når de forbereder opgaver, fx hvordan man vælger oplag, opnår farvestabilitet og konstruerer tekst, grafik og billeder.
  • Styrk relationerne – et nyt program i ProfitAccelerator-pakken, “Run with It – Content to Go”, indeholder materialer der er forbeholdt Xerox-kunder. Temaerne er bl.a. værdifuld indsigt i salg og markedsføring, fremtidige tendenser og printteknologier. Kunder kan frit bruge materialet i deres egne nyhedsbreve eller blogs.

Tilgængelig

De nye tilbud er umiddelbart tilgængelige. Xerox-kunder kan besøge ProfitAccelerator Hub for flere detaljer eller kontakte en Xerox-konsulent.  

Om Xerox Europe

Siden opfindelsen af xerografi, 75 år siden, har folk fra Xerox (NYSE: XRX) hjulpet virksomheder med at simplificere måden arbejdet blev gjort på. I dag er vi den globale leder i forretningsprocesser og dokumenthåndtering, samt hjælper organisationer af alle størrelser til at opnå større effektivitet, så de kan fokusere på deres rigtige forretning. Hovedkvarter i Norwalk, Conn., mere end 140.000 Xerox ansatte betjener kunder i 160 lande, leverer business services , printer udstyr og software til kommercielle og statslige organisationer. Lær mere på www.xerox.com .

Xerox Europe har fremstillings- og logistiks opgaver i Irland, Storbritannien og the Holland, og et researchs og udviklings anlæg – Xerox Research Centre Europe – i Grenoble, Frankrig.  

-XXX-

For yderligere information, kontakt venligst:

Peter Dollerup, Salgschef Graphic Communications, Xerox A/S, tlf.: 88 17 88 17
E-mail: peter.dollerup@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08
E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk