Ny Xerox Partner i Aarhus

”Smilets By” får ny Xerox Partner. Den 1. august 2013 slår den nye virksomhed, Xerox Partner Aarhus dørene op til sin første forretning i Åbyhøj.

Xerox Partner Aarhus har indrettet 1000 nye, flotte kvadratmeter med det seneste inden for print, scan, kopi, dokumenthåndtering mv. Der vil blandt andet være et showroom, hvor kunderne kan få live-demonstrationer af stort set hele Xerox’ sortiment hardware som software.

Xerox Partner Aarhus´ indehaver Michael Anders Thisted, der i forvejen er monobrand Xerox Premiere Partner i Grønland på 20. år, åbner foruden forretning i Aarhus også kontorer i Viborg og i Aalborg til august.

”Vi har valgt at satse stort på det jyske og især i Aarhus oplever vi, at opsvinget er på vej. Der er stor interesse for vores digitale og miljørigtige løsninger for optimering af arbejdsprocessor, effektivisering af dokumenthåndtering, driftsbesparelser og videndeling, ligesom kundernes fokus også har rettet sig mod nye mobile redskaber som fx follow-me-print, digital fakturahåndtering m.v.

Vi har også uddannet og opnået licensering til at udføre markedets mest dybdegående Print-Management analyse, et område som ofte påviser ganske betragtelige besparelser for vore kunder.

Så vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med at servicere kunderne fra vores nye hovedkontor og showroom, som i øvrigt også kan benyttes af andre Xerox-partnere og Xerox A/S’ teknikere. Vi har samlet et team bestående af otte erfarne konsulenter, der er specielt uddannet i Xerox produktsortiment,” siger Michael Thisted, som er indehaver og administrerende direktør for XP Aarhus og fortsætter, ”vi har arbejdet med Xerox gennem 20 år og har udelukkende gode erfaringer. Vi kan godt lide Xerox´s indstilling til partnerskabet, aftaler overholdes 100 %, og produkterne ligger kvalitetsmæssigt i top. Løsningerne er professionelle og indfrier vores kunders krav og forventninger”.

Hos Xerox er der stor tilfredshed med Xerox Partner Aarhus’ beslutning om at starte i Jylland. -”Vi har udelukkende positive oplevelser gennem vores samarbejde med Xerox Partner Grønland. Baseret på vores erfaringer har vi store forventninger til Xerox Partner Aarhus, og at netop de vil være en seriøs og professionel partner for Xerox og for Xerox’ kunder på det jyske marked,” siger Kirsa Christensen, Channels Director for Xerox i Danmark.

Xerox Partner Aarhus bliver monobrand Xerox-partner og vil føre hele Xerox’ sortiment.

Om Xerox

Xerox er en globalt førende virksomhed inden for forretningsprocesser og dokumenthåndtering. Xerox har en årlig omsætning på ca. 128,7 mia. kr. og leverer en bred portefølje af teknologier og services til back-office support, der gør det muligt for kunderne at fokusere på, hvad de er bedst til: nemlig at drive deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut i USA og leverer dokument tekniologi, service, software og forbrugsstoffer til den grafiske industri og kontorprintere af enhver størrelse. Via ACS, en virksomhed som Xerox opkøbte i februar 2010, leverer Xerox også udvidede forretnings– og it-outsourcingservices som databehandling, håndtering af medarbejdergoder, økonomisupport og CRM-services til private og offentlige virksomheder i hele verden. Xerox’140.000 medarbejdere betjener kunder i mere end 160 lande. Læs mere om Xerox på: www.xerox.com, www.news.xerox.com, www.realbusiness.com eller www.acs-inc.com. Investorer kan læse mere på: www.xerox.com/investor.

For yderligere information, kontakt venligst:

Kirsa Christensen, Channels Director Denmark, Xerox A/S, tlf.: 88 17 88 17
E-mail: kirsa.christensen@xerox.com

Michael Thisted, indehaver og direktør for XPA, tlf. 22 68 91 91
E-mail : mat@xpa.dk

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08
E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk