Xerox’s nye printer passer til ethvert miljø, har mange funktioner og gør arbejdet nemmere

Xerox’s nye printer gør det nemmere at gennemføre en lang række opgaver – alt fra robuste polyester etiketter og skilte til vinduesfilm, menukort og brochurer. Den nye printer giver printleverandøren bedre mulighed for at imødekomme sine kunders behov og skabe ny forretning.

Xerox Colour 570 printeren er så alsidig, at den kan håndtere/imødekomme printbehovet både hos quick-printleverandører, bureauer, små virksomheder og produktionsvirksomheder med vidt forskellige behov og krav.

Et eksempel på printerens alsidighed er multifunktion features, som på den ene side giver kontorpersonalet mulighed for at kopiere, scanne, printe og faxe, men som også kan levere høj-kvalitets opgaver til den grafiske designer.

I kraft af kombinationen med en 2400 x 2400 dpi-opløsningen og Xerox’s EA (Emulsion Aggregation)-toner vil resultatet i kvalitet og detaljer være fuldt på højde med offset-tryk.

Af andre funktioner hos Xerox Colour 570-printeren kan nævnes:

  • Print hastigheden for farveprint er 70 sider/min og op til 75 sider/minut for sort/hvid.
  • Mulighed for at vælge de nyeste printservere fra Xerox og EFI-farvestyring og dermed reducere tidskrævende processer.
  • Udvidet valg af trykmaterialer som fx polyester og vinyl.
  • Inline-efterbehandlingsmuligheder som hulning, fronttrim, stakning og falsning af præsentationer, brochurer og reporter.
  • Mulighed for brug af variable-data til personaliserede applikationer.
  • Xerox’s Mobile Print Cloudgiver brugerne mulighed for at printe, uanset hvor de befinder sig.
  • Stor fleksibilitet mht. printmaterialets vægt. Tray capacity for både coated og uncoated papir er på op til 300 gsm, og op til 220 gsm for duplex.

Tilgængelighed

Xerox Colour 570 printeren er umiddelbart tilgængelig.

Om Xerox Europe

Siden opfindelsen af xerografi for 75 år siden har Xerox hjulpet med at forenkle og forbedre vores måde at arbejde på. I dag er vi verdens førende inden for dokumenthåndtering og forretningsprocesser, og vi hjælper alle typer og størrelser af organisationer med at bliver mere effektive, så de kan fokusere på deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut, USA, og mere end 140.000 medarbejdere servicerer kunder i 160 lande inden for service, printudstyr og software til offentlige og private organisationer. Læs mere på www.xerox.dk

Xerox Europe har produktion og logistik placeret i Irland, England og Holland samt et udviklings- og forskningscenter, Xerox Research Centre Europe, i Grenoble, Frankrig.

For yderligere information, kontakt venligst:

Klaus Gjelstrup, Product Marketing Manager, Xerox A/S, tlf.: 88 17 80 76
E-Mail: klaus.gjelstrup@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08
E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk