Fuld frihed og mobilitet med Xerox’ nye printere

Med de sidste nye printere fra Xerox får du fuld frihed og mobilitet. De kan bl.a. printe via Apple’s Airprint og  Google’s Cloudprint, så du bliver mobil uden ekstra omkostninger.

Begge maskiner er forberedt til Apple AirPrint, som gør det muligt for brugere at udskrive e-mails og dokumenter direkte fra deres mobile iOS-enheder, når de sluttes til internettet. Og når medarbejderne er væk fra kontoret, kan de bruge Xerox PrintBack og dermed have printede dokumenter klar, når de kommer tilbage til kontoret.

Xerox’ to nye printere bringer også mere fart og effektivitet ind i små og mellemstore virksomheder – og gør det nemmere at printe professionelle dokumenter i høj kvalitet overalt på kontoret med Wi-Fi.

Med en udskrivningshastighed på 45 sider i minuttet er Xerox Phaser® 3610 og WorkCentre® 3615-multifunktionsprinter (MFP) blandt de hurtigste maskiner i deres kategorier. Begge maskiner kan udstyres med op til tre ekstra 550-arks papirbakker og øge sin kapacitet til i alt 2.350 ark, og dermed håndtere tunge printopgaver og et varieret sæt af medier. Enhedernes standard printopløsning på 1200 x 1200 dpi forbedrer kvaliteten af salgsmateriale, notater og fakturaer med en skarp billedkvalitet.

WorkCentre 3615 MFP kan som en ægte multi-tasker programlægge det næste job, mens det første er i gang.

For effektivitetens skyld benytter begge enheder ekstra højkapacitets-tonere, så der bruges mindre tid på at påfylde forbrugsstoffer. Papir og andre forbrugsrelaterede omkostninger kan reduceres med automatisk dobbeltsidet print, mens enkeltsidet print kan indstilles til at printe flere sider på ét ark – en nyttig funktion, når der f.eks. skal deles præsentationer.

Secure Print er en standardfunktion på begge printere, der sikrer, at fortrolige dokumenter ikke ses/læses af uvedkommende. Printerne bruger Xerox EA-toner, som giver skarpere billedkvalitet og reducerer CO2-udledningen med omkring 28 pct, sammenlignet med andre tonere.

Tilgængelighed

Begge printere er umiddelbart tilgængelige.

Om Xerox Europe

Siden opfindelsen af xerografi for 75 år siden har Xerox hjulpet med at forenkle og forbedre vores måde at arbejde på. I dag er vi verdens førende inden for dokumenthåndtering og forretningsprocesser, og vi hjælper alle typer og størrelser af organisationer med at bliver mere effektive, så de kan fokusere på deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut, USA, og mere end 140.000 medarbejdere servicerer kunder i 160 lande inden for service, printudstyr og software til offentlige og private organisationer. Læs mere på www.xerox.dk

Xerox Europe har produktion og logistik placeret i Irland, England og Holland samt et udviklings- og forskningscenter, Xerox Research Centre Europe, i Grenoble, Frankrig.

For yderligere information, kontakt venligst:

Klaus Gjelstrup, Product Marketing Manager, Xerox A/S, tlf.: 88 17 80 76
E-Mail: klaus.gjelstrup@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08
E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk