SNAPCAM offentliggør nyt samarbejde med XEROX om print af fotoprodukter

Det London-baserede SNAPCAM lancerer nu sin sociale foto og print app, og annoncerer i den forbindelse, at virksomheden indgår i et samarbejde med Xerox Premier Partners Global Network.

SNAPCAM er på kort tid blevet klar til hurtig global udbredelse af sin app. SNAPCAMs tjeneste lanceres i mere end 35 lande verden over. Den fungerer fra start med ​​Nokia Lumia 1020 41-megapixel kamera smartphone og vil være kompatibel med alle Windows 8 Lumia enheder, herunder den nye Lumia 625.

SNAPCAM er en anderledes smartphone app. Ikke alene kan du tage fotos, redigere og dele dem. Du kan også opbygge fotosamlinger med dine venner via sociale netværk. Samlingerne kan omdannes til trykte fotobøger, der leveres direkte til din dør.

SNAPCAM er den første app, som gør det muligt at levere fysiske fotos fra en smartphone applikation over hele verden. For at imødekomme udfordringer med forskellige regionale betalingsmåder, har SNAPCAM integreret en bred vifte af betalingsløsninger.

SNAPCAM har indført markedsbestemt prissætning, der modsvarer de lokale markeders priser. Derfor kan SNAPCAMs trykte fotoprodukter bestilles direkte fra din smartphone til en konkurrencedygtig pris i alle 35 lanceringslande samtidig. Dette løser udfordringerne ved tidligere digital til fysisk-ydelser, der ofte har været begrænsede til enkelte markeder.

Samarbejdet med Xerox har givet SNAPCAM adgang til Xerox Premier Partners Global Network, som er et netværk af digitale printere med medlemmer i 48 lande fordelt på seks kontinenter. SNAPCAMs brugere vil kunne afgive ordrer på fotobøger i alle ​​de 35 lanceringsområder og få deres ordre ekspederet af en Xerox Premier Partner, der ligger geografisk tæt på modtageren. Strenge krav til standarder sikrer, at SNAPCAM-produkterne altid vil være i samme høje kvalitet i alle de lande, hvor tjenesten er tilgængelig.

SNAPCAMs "tænk globalt, handl lokalt"-distributionsmodel er skabt for at reducere leveringstid, omkostninger og miljøbelastning mest muligt.

Kundeudtalelse: ”Jeg bor i Tyskland, men jeg har SNAPCAM med på ferie i USA. Jeg kan nu sende en fotobog af min USA-tur til min ven i Thailand. Fotobogen vil blive printet i Thailand, og jeg betaler den pris, der gælder i det land, der håndterer udskrivningen.

Gina Testa, Vice President, Graphic Communications, Xerox: "Xerox Premier Partners Global Network er ideelt til at opfylde SNAPCAM-kundernes behov for teknologi og tjenester, der kan levere flotte, farverige fotobøger i høj kvalitet. SNAPCAM henvender sig til digitale brugere, der ønsker at gøre minderne håndgribelige. Når folk gør fotos til varige kunstværker, er det indlysende, at print og papir skal være af høj kvalitet."

Steve Hayward, adm. direktør i SNAPCAM: "SNAPCAM er dedikeret til at tænke globalt, men handle lokalt. Det betyder, at vi kan spare omkostninger, leveringstid og fastholde en lav miljøbelastning. Antallet af mobile digital til fysisk-tjenester vokser i et hastigt tempo, og vi tilstræber at være på forkant med udviklingen og samtidig være miljømæssigt ansvarlige."

SNAPCAM app fås til Windows Phone fra august 2013, og derefter på andre platforme.

For yderligere information:

www.snapc.am  

Email: marketing@snapc.am

Tel: +44 (0) 844 884 23 43

Facebook: snapcamapp

Twitter: @SNAPCAM

Xerox:

Klaus Gjelstrup, Product Marketing Manager, Xerox A/S, tlf.: 88 17 88 17
E-Mail: Klaus.Gjelstrup@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08
E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk

Om SNAPCAM

SNAPCAM er en sjov, brugervenlig, social foto app, der leverer dine billeder direkte til din dør. SNAPCAM giver dig mulighed for at tage kvalitetsbilleder, tilføje flotte effekter, organisere og dele dine billeder gennem sociale medier, og derefter skabe flotte, farverige, printede fotos af dine minder. Alt i én app: Produktion af fysiske fotoalbums til enhver tid, leveret overalt i verden og i samarbejde med dit sociale netværk. Læs mere på www.snapc.am. SNAPCAM er et YUZA-selskab.

Om YUZA

Yuza skaber i partnerskab med nogle af verdens mest kendte brands førsteklasses mobile app. Med hovedkontor i Carnaby Street i hjertet af London, har Yuza en meget central placering. Med millioner af downloadede apps og over 25 af dem placeret på førstepladser, har Yuza en kolossal erfaringsmængde at stille til rådighed for det globale marked. www.yuza.com

Om Xerox Europe

Siden opfindelsen af xerografi for 75 år siden har Xerox hjulpet med at forenkle og forbedre vores måde at arbejde på. I dag er vi verdens førende inden for dokumenthåndtering og forretningsprocesser, og vi hjælper alle typer og størrelser af organisationer med at bliver mere effektive, så de kan fokusere på deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut, USA, og mere end 140.000 medarbejdere servicerer kunder i 160 lande inden for service, printudstyr og software til offentlige og private organisationer. Læs mere på www.xerox.dk.

Xerox Europe har produktion og logistik placeret i Irland, England og Holland samt et udviklings- og forskningscenter, Xerox Research Centre Europe, i Grenoble, Frankrig.