Jyske Bank går forrest med ny wide format-printer fra Xerox

Jyske Bank, der i 2012 var de første i verden til at anskaffe en Xerox iGen 150 til sit interne printcenter, er igen gået forrest i bestræbelserne på at bringe deres printproduktion helt i front. Denne gang er det med fokus på markedsføring og event, at banken har investeret i den nye og super hurtige IJP 2000 wide-format-printer fra Xerox.

Jyske Bank, der i en del år selv har håndteret sine printopgaver inhouse, har nu valgt at investere i en ny wide format-printer til bankens stigende behov for markedsføringsmaterialer. Carsten Gaarde, som er chef for printcenteret hos Jyske Bank siger om den nye anskaffelse: “Det er vigtigt for os at have vores eget printcenter, da det giver os en langt bedre fleksibilitet med hensyn til for eksempel at tage hasteopgaver ind. Vi har naturligvis regnet på omkostningerne ved at have eget printcenter, og vores behov er så stort, at det sagtens kan svare sig. Vi har anskaffet den nye wide format-printer for at kunne imødegå den stigende efterspørgsel fra vores afdelinger på plakater og andet materiale i stort format. Vi kan med den nye printer gå helt op i A0-størrelse og endda endnu større. IJP 2000 kan gå helt op til 106 cm i bredden og 30 m i længden. Men det er især hastigheden, der er interessant ved vores nye printer. Den kan printe store formater i en hastighed, der er op til 40 gange hurtigere end andre wide format-printere. Det sætter os i stand til at følge Jyske Banks nye markedsføringskoncept omkring blandet andet events, hvor 1-til-1-markedsføring vinder frem. Tidligere har vi forsøgt at undgå print af plakater, da det var meget besværligt og tidskrævende for vores produktion. Nu vil vi måske nok slå lidt på tromme for vores nyerhvervelse”.

Jyske Banks interne printcenter har nu en velvoksen maskinpark bestående af blandt andet en iGen 150 til hurtig arkprint og avanceret efterbehandling samt den nye IJP 2000 wide format til plakater og andet markedsføringsmateriale i store formater. Det giver banken en øget fleksibilitet og hastighed samt mulighed for at samle printproduktionen ét sted. Det er Xerox-forhandleren X&Co, som har solgt den nye IJP 2000 til Jyske Bank. Maskinen forventes leveret og installeret hos Jyske Banks printcenter i Silkeborg i løbet af sommeren.

“Vores tidligere samarbejder med X&Co har alle forløbet rigtig fint. Det er altid et kæmpe arbejde at få de maskiner installeret og justeret til vores printcenter, og X&Co gør deres yderste for at leve op til vores forventninger. Faktisk har vi indkøbt den ny wide format-printer uden selv at have set og testet den. Vi stoler på X&Co’s rådgivning, og på de print vi har set – det er da tillid” siger Carsten Gaarde.

René Søgaard, der er Product Manager hos X&Co siger: “Vi er meget stolte over den tillid Jyske Bank har vist os, og samtidig er vi glade for at se, der stadig investeres i produktion af print til markedsføring. Rigtig meget markedsføringsmateriale er i dag på online-basis, men tests og målinger viser faktisk, at markedsføring på print – især 1-2-1 – har større effekt, end man tror. ”

Om Jyske Bank

Jyske Bank, som er grundlagt i 1967, er Danmarks tredjestørste pengeinstitut og det næststørste danskejede pengeinstitut.

Jyske Bank har hovedkontor i Silkeborg og 3.804 heltidsmedarbejdere (Maj 2013) fordelt over 112 danske afdelinger og 5 udenlandske. Jyske Bank har en egenkapital på 16.086 mio. kr. (pr.31. marts 2013). Jyske Banks aktiviteter dækker over:

  • Finansielle løsninger til private og små og mellemstore virksomheder i Danmark
  • Erhvervsafdeling i Hamburg og investeringsrådgivning til internationale privatkunder i Zürich, Gibraltar, Cannes, København og Weert
  • Objektfinansiering (Jyske Finans), it-hosting (JN Data) og lønsystemer (Silkeborg Data)
  • To fonde: Jyske Banks Almennyttige Fond og Jyske Banks Medarbejderfond, samt et It-samarbejde med Bankdata.

Om X&Co

X&Co er en af Danmarks førende Xerox-partnere, og de leverer produkter til både den grafiske branche og til kontormiljøer.

X&Co tilbyder salg og rådgivning inden for dokumenthåndtering og -løsninger, herunder kopi og print, driftsaftaler, input- og output management, softwareløsninger, tilbehør samt support og træning.

X&Co er certificeret Xerox Premier Partner og Produktions Partner, hvilket betyder, at alle krav om service og teknisk kompetence opfyldes samtidig med, at hele Xerox’ produktportefølje fra små printere til store, professionelle produktionsmaskiner forhandles. For yderligere information – www.xogco.dk

Om Xerox

Xerox er en globalt førende virksomhed inden for forretningsprocesser og dokumenthåndtering. Xerox har en årlig omsætning på ca. 128,7 mia. kr. og leverer en bred portefølje af teknologier og services til back-office support, der gør det muligt for kunderne at fokusere på, hvad de er bedst til: nemlig at drive deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut i USA og leverer dokument tekniologi , service, software og forbrugsstoffer til den grafiske industri og kontorprintere af enhver størrelse. Via ACS, en virksomhed som Xerox opkøbte i februar 2010, leverer Xerox også udvidede forretnings– og it-outsourcingservices som databehandling, håndtering af medarbejdergoder, økonomisupport og CRM-services til private og offentlige virksomheder i hele verden. Xerox’140.000 medarbejdere betjener kunder i mere end 160 lande.
Læs mere om Xerox på: www.xerox.com, www.news.xerox.com, www.realbusiness.com eller www.acs-inc.com. Investorer kan læse mere på: www.xerox.com/investor.

For yderligere information:

René Søgaard, Product Manager Xerox at X&Co, tlf. 70270811
E-mail: rs@xogco.dk

Carsten Gaarde, Chef for printcenter Jyske Bank, tlf. 89892669
E-mail: gaarde@jyskebank.dk

Kirsa Christensen, Channel Director Xerox Denmark, tlf. 27502008
E-mail: kirsa.christensen@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08
E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk