Xerox’ nye bredformat-printer er nu endnu hurtigere

Med den stigende efterspørgsel på store indendørsplakater, skilte, POS-materiale og bannere giver Xerox' nye IJP 2000 bredformatprinter den ekstra hastighed, som er nødvendig for at producere flere printjobs endnu hurtigere.

Den øgede hastighed betyder, at printeren kan producere flere bredformatjobs – selv sidste-øjebliks-hasteopgaver.

"IJP 2000-printeren bryder standarder med hensyn til hastighed. Samtidig med at den giver vores kunder en stor konkurrencefordel," siger Dustin Graupman, Vice President, Inkjet Business, Xerox. "En del af udfordringen ved bredformatjobs er, at de kan ende med at blive flaskehalse – både i arbejdsprocessen og i forhold til rentabiliteten. IJP 2000 printer bredformatjobs uden afbrydelser.”

Nøglefunktioner i IJP 2000 single pass-printer:

  • Hurtigere printhastighed: Gennemfører jobs mere end 40 gange så hurtigt som andre sammenlignelige bredformatsystemer (op til 420 kvadratmeter i timen ved 1600 x 1600 dpi). Det betyder, at højkvalitets farveskilte kan udskrives på fem sekunder, ni-meters-bannere på et minut og produktioner på 200 print klares på cirka 20 minutter.
  • Stationære printhoveder: Papiret kører under fem printhoveder på samme tid. Færre bevægelige dele betyder højere hastighed og mindre justering undervejs.
  • Blækket tørrer med det samme: Printeren producerer en lang række fuldfarve-produkter – fra messebannere og præsentationsgrafik til fotos i naturlig størrelse og reklame-displays – skarpt og præcist.
  • Stort sortiment af specialmedier: Kunderne har nu flere valgmuligheder i forbindelse med bredformat-applikationer – f.eks. stofbannere, fotoglans, satin og baggrundsbelyst film samt naturligvis standard og coated papir.
  • Branchens førende workflow-software til bredformat: Caldera GrandRIP+ holder printeren kørerende på fuld hastighed under alle print-jobs. Softwaren er nem at bruge – selv for nye printoperatører – og spot-farve-match sikrer et ensartet udseende på tværs af forskellige jobs og medier.
  • Personaliseret software (valgfri): Printeren producer personaliserede materialer hurtigt og effektivt med Xerox FreeFlow® VI Design Express-software. Dette plug-in fra Adobe InDesign forenkler designprocessen af variable skilte blandt andet skabeloner og trin-for-trin-instruktioner.

IJP 2000 vil blive udstillet d. 8.-12. september på PRINT 13 I Chicago.

Tilgængelighed
Xerox Wide Format IJP 2000 kan bestilles fra juni 2013.

Om Xerox
Xerox er en globalt førende virksomhed inden for forretningsprocesser og dokumenthåndtering. Xerox har en årlig omsætning på ca. 128,7 mia. kr. og leverer en bred portefølje af teknologier og services til back-office support, der gør det muligt for kunderne at fokusere på, hvad de er bedst til: nemlig at drive deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut i USA og leverer dokument tekniologi , service, software og forbrugsstoffer til den grafiske industri og kontorprintere af enhver størrelse. Via ACS, en virksomhed som Xerox opkøbte i februar 2010, leverer Xerox også udvidede forretnings– og it-outsourcingservices som databehandling, håndtering af medarbejdergoder, økonomisupport og CRM-services til private og offentlige virksomheder i hele verden. Xerox’140.000 medarbejdere betjener kunder i mere end 160 lande.
Læs mere om Xerox på: www.xerox.com, www.news.xerox.com, www.realbusiness.com eller www.acs-inc.com. Investorer kan læse mere på: www.xerox.com/investor.

For yderligere information, kontakt venligst:
Nicolai Lund Paustian, Salgsdirektør, Xerox A/S, tlf.: 88 17 88 17
E-mail: nicolai.lund@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08
E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk