Udnævnelse hos Xerox:Peter Dollerup – ny salgschef for Graphic Communications

Peter Dollerup er udnævnt til salgschef for Graphic Communications. Peter får dermed ansvar, ikke alene for salg til den grafiske branche, men også for al markedsføring og go to market-strategi for området. Sammen med sit team vil en af Peters første opgaver bestå i at opbygge og udvikle et landsdækkende netværk af partnere, der kan understøtte Xerox’ forretning på det grafiske marked.

”Det er en stor og spændende udfordring, jeg påtager mig. Vi befinder os i et meget svært marked, hvor investeringslysten er til stede, men alle træder varsomt i disse tider. Men heldigvis sker der meget nyt i øjeblikket. Det er især Inkjet teknologien, automatiseret workflow, webbaserede løsninger og lignende, som gør det svært for printproducenter at komme udenom investeringer i nyt udstyr, hvis de vil være konkurrencedygtige. Og Xerox er med helt fremme, hvad innovation og ny teknologi angår, så vi har en god position i markedet, hvilket jo er det bedste udgangspunkt for mine målsætninger,” siger Peter.

Peter Dollerup har været ansat hos Xerox i ti år og har i hele perioden beskæftiget sig med produktionsprint.

Om Xerox

Xerox er en globalt førende virksomhed inden for forretningsprocesser og dokumenthåndtering. Xerox har en årlig omsætning på ca. 128,7 mia. kr. og leverer en bred portefølje af teknologier og services til back-office support, der gør det muligt for kunderne at fokusere på, hvad de er bedst til: nemlig at drive deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut i USA og leverer dokument tekniologi , service, software og forbrugsstoffer til den grafiske industri og kontorprintere af enhver størrelse. Via ACS, en virksomhed som Xerox opkøbte i februar 2010, leverer Xerox også udvidede forretnings– og it-outsourcingservices som databehandling, håndtering af medarbejdergoder, økonomisupport og CRM-services til private og offentlige virksomheder i hele verden. Xerox’140.000 medarbejdere betjener kunder i mere end 160 lande.
Læs mere om Xerox på: www.xerox.com, www.news.xerox.com, www.realbusiness.com eller www.acs-inc.com. Investorer kan læse mere på: www.xerox.com/investor.

For yderligere information, kontakt venligst:

Nicolai Lund Paustian, Salgsdirektør, Xerox A/S, tlf.: 88 17 88 17
E-mail: nicolai.lund@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08
E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk