Licos Group bliver ny Xerox-forhandler

Xerox udvider forhandlernettet med en ny forhandler. Det nyeste skud på stammen er Licos Group, der skal forhandle Xerox’ multifunktionsprintere til kontorsegmentet.

Licos Group, der sælger printere og kopimaskiner til kontorløsninger, ønsker at supplere sit eksisterende sortiment med Xerox-maskiner, da man således kan sikre, at alle kunders ønsker om en komplet print- og kopiløsning kan opfyldes. Det er især i den del af sortimentet, der hedder high-end farve-print, at Xerox’ maskiner skal udfylde et hul i Licos Group eksisterende sortiment.

“Vi har valgt Xerox som leverandør af multifunktionsprintere til vores kunder, da vi kender Xerox’ sortiment fra tidligere og ved, at vi med disse maskiner kan stå inde for kvaliteten overfor vores kunder. Vi kontaktede Xerox for at få et supplement til vores eksisterende sortiment af farve-printere lige her og nu. Men vi forventer på længere sigt, at Xerox’ maskiner vil komme til at udgøre en større del af vores forretning – helt op til 30-40 pct. af omsætningen. Xerox’ brede sortiment af allround kontormaskiner betyder, at vi kan give vores kunder langt flere valgmuligheder, end vi kunne tidligere,” siger Per Frandsen, der, sammen med Jari Beck, ejer Licos Group.

“Aftalen trådte i kraft i begyndelsen af april, og vi ser frem til et rigtig godt samarbejde med Licos Group. Licos Group har allerede godt fat i markedet for kontorprint, og vi ser derfor frem til, at Xerox’ maskiner vil komme til at stå i endnu flere kontorlandskaber. Xerox vil følge alle maskinerne tæt, da vi vil tage hånd om servicen på alle de maskiner, Licos Group sælger,” siger Kirsa Christensen, Channels Director Xerox Denmark.

Om Xerox

Xerox er en globalt førende virksomhed inden for forretningsprocesser og dokumenthåndtering. Xerox har en årlig omsætning på ca. 128,7 mia. kr. og leverer en bred portefølje af teknologier og services til back-office support, der gør det muligt for kunderne at fokusere på, hvad de er bedst til: nemlig at drive deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut i USA og leverer dokument tekniologi , service, software og forbrugsstoffer til den grafiske industri og kontorprintere af enhver størrelse. Via ACS, en virksomhed som Xerox opkøbte i februar 2010, leverer Xerox også udvidede forretnings– og it-outsourcingservices som databehandling, håndtering af medarbejdergoder, økonomisupport og CRM-services til private og offentlige virksomheder i hele verden. Xerox’140.000 medarbejdere betjener kunder i mere end 160 lande.
Læs mere om Xerox på: www.xerox.com, www.news.xerox.com, www.realbusiness.com eller www.acs-inc.com. Investorer kan læse mere på: www.xerox.com/investor.

For yderligere information, kontakt venligst:

Kirsa Christensen, Channels Director Denmark, Xerox A/S, tlf.: 88 17 88 17
E-mail: kirsa.christensen@xerox.com

Per Frandsen, ejer, Licos Group, tlf. 41 81 54 30
E-mail: pf@licos.dk

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08
E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk