Ny produktionsprinter giver mulighed for at håndtere flere opgaver hurtigere

Printproducenter kan nu tage langt flere printopgaver med variable data ind, end de kunne tidligere. Det er blevet muligt med den nye Xerox Colour 8250 produktionsprinter, som er et økonomisk fornuftigt valg, der er alsidigt nok til at opfylde de krav, markedet stiller.

Xerox Colour 8250 er seneste skud på stammen i en lang række af transaktionsdata-enheder, der har placeret Xerox som førende inden for segmentet for variabel print.

Maskinen kan håndtere 800.000 til fire millioner print om måneden leveret i klare, højkvalitetsfarver. Det overflødiggør behovet for fortrykte offset-skaller, og gør det muligt for printproducenter at tilbyde one-pass farveprint på kontoudtog og direct mail.

Af andre funktioner kan nævnes:

  • En komplet pakke af workflow-tilbud, der understøttes af Xerox FreeFlow® printserver med problemfri integration til ethvert printmiljø. Printerserveren er også udstyret med IPDS-, PDF-, PCL- og PS-licenser og understøtter LCD-datastrømme via Xerox FreeFlow VI DesignPro, Lytrod Proform Designer og Solimar PrintDirector Enterprise.
  • Automatiske funktioner flytter flere jobs hurtigere gennem produktionen, herunder en valgfri roll feeder og en række efterbehandlingsmuligheder.
  • En patenteret teknologi, som kaldes Auto Density Control registrerer striber i produktionen, før de opstår og løser problemet uden indgreb fra operatøren. Det sikrer sammenhængende billedtæthed.
  • Inline Spectrophotometer giver mulighed for Pantone-matching og dermed mere præcise farvergentagelser.

Lanceringen af 8250 følger Xerox’ køb af Impika som er et andet eksempel på Xerox’ måde at sikre, at kunderne har de teknologier til rådighed, der gør dem konkurrencedygtige på markedet for transaktionsprint.

For at kunderne skal få mest muligt ud af deres teknologiinvesteringer, tilbyder Xerox branchens største samling af forretningsudviklingsværktøjer og -ydelser.

Tilgængelighed
Xerox Colour 8250 produktionsprinter vil være tilgængelig fra 1. juli 2013.

Om Xerox

Xerox er en globalt førende virksomhed inden for forretningsprocesser og dokumenthåndtering. Xerox har en årlig omsætning på ca. 128,7 mia. kr. og leverer en bred portefølje af teknologier og services til back-office support, der gør det muligt for kunderne at fokusere på, hvad de er bedst til: nemlig at drive deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut i USA og leverer dokument tekniologi , service, software og forbrugsstoffer til den grafiske industri og kontorprintere af enhver størrelse. Via ACS, en virksomhed som Xerox opkøbte i februar 2010, leverer Xerox også udvidede forretnings– og it-outsourcingservices som databehandling, håndtering af medarbejdergoder, økonomisupport og CRM-services til private og offentlige virksomheder i hele verden. Xerox’140.000 medarbejdere betjener kunder i mere end 160 lande.
Læs mere om Xerox på: www.xerox.com, www.news.xerox.com, www.realbusiness.com eller www.acs-inc.com. Investorer kan læse mere på: www.xerox.com/investor.

For yderligere information, kontakt venligst:

Nicolai Lund Paustian, Salgsdirektør, Xerox A/S, tlf.: 88 17 88 17
E-mail: nicolai.lund@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08
E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk