Xerox’ nye CiPress SED Inkjet giver mulighed for at løse meget avancerede printopgaver

Xerox’ nye CiPress™ 500 og 325 Single Engine Duplex (SED) Production Inkjet Systems gør det lettere at producere mindre oplag af transaktionsprint, direkte marketing, kataloger, bøger og manualer – og endda til reducerede omkostninger.

Den kraftfulde 325 SED-maskine, CiPress, der har mange af de samme funktioner som twin engine-produkterne, blev præsenteret på Hunkeler Innovationdays. CiPress SEDs kompakte udformning gør den ideel til virksomheder, hvor pladsen er begrænset. Den printer mellem 100-152 m i minuttet duplex, one-up på en smal 241 mm web.

Med Xerox’ vandfri blæk printer CiPress SED billeder og grafik i flotte, levende farver selv på almindeligt papir. Et blækoptimeringsprogram reducerer forbruget af blæk på sider med mere tekst og mindre grafik. Blækovervågningsrapporter fortæller operatøren den præcise mængde blæk, der anvendes, så opgaven kan prissættes nøjagtigt.

CiPress SED kan desuden hjælpe printeroperatører til at:

  • Blive mere produktive. En indbygget og automatiseret closed loop selvjusterende kontrol forbedrer oppetiden væsentligt.
  • Printe flere jobtyper. Xerox FreeFlow® Print Server håndterer vanskelige variable printjobs, uden at det går ud over hastigheden. Den understøtter både IPDS, PDF, PS og VIPP.
  • Være miljøbevidst. Den anvendte blæk er sikker, ikke giftig og affaldet er klassificeret ”Good Deinkable” af INGEDE.

CiPress 500’s kunder kan drage fordel af ny digital teknologi

CW Niemeyer Druck (CWN), som er en fuldservice printforretning, der har til huse i Tyskland, købte et Xerox Xerox CiPress 500 Production Inkjet System på drupa i 2012.

CWN har anvendt CiPress 500 til at printe højkvalitets modekataloger med variabelt indhold, hvilket genererede en 400 pct. højere responsrate end de tidligere offset-producerede kataloger.

CWN fremhæver muligheden for nemt at producere personaliserede print i store oplag, brugen af almindeligt papir og den offset-lignende billedkvalitet som de største fordele.

Tilgængelighed

CiPress SED-systemet blev præsenteret på Hunkeler Innovationdays i februar og er allerede nu tilgængelig på alle markeder til levering i april.

Om Xerox

Xerox er en globalt førende virksomhed inden for forretningsprocesser og dokumenthåndtering. Xerox har en årlig omsætning på ca. 128,7 mia. kr. og leverer en bred portefølje af teknologier og services til back-office support, der gør det muligt for kunderne at fokusere på, hvad de er bedst til: nemlig at drive deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut i USA og leverer dokument tekniologi , service, software og forbrugsstoffer til den grafiske industri og kontorprintere af enhver størrelse. Via ACS, en virksomhed som Xerox opkøbte i februar 2010, leverer Xerox også udvidede forretnings– og it-outsourcingservices som databehandling, håndtering af medarbejdergoder, økonomisupport og CRM-services til private og offentlige virksomheder i hele verden. Xerox’140.000 medarbejdere betjener kunder i mere end 160 lande.
Læs mere om Xerox på: www.xerox.com, www.news.xerox.com, www.realbusiness.com eller www.acs-inc.com. Investorer kan læse mere på: www.xerox.com/investor.

For yderligere information, kontakt venligst:

Nicolai Lund Paustian, Salgsdirektør, Xerox A/S, tlf.: 88 17 80 76
E-mail: nicolai.lund@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08
E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk