Ny iGen4 fra Xerox med mere automatisering og større produktionseffektivitet

Der er stor efterspørgsel på teknologi, som gør printopgaver mere profitable. Xerox besvarer efterspørgslen med næste generation af iGen4® platform – Xerox iGen4 Diamond Edition.

Med iGen4 Diamond Edition bliver det nu lettere end nogensinde at opsætte printjob. Samtidig bliver produktionshastigheden hurtigere, hvilket giver et konkurrencemæssigt forspring, når der skal produceres kataloger, magasiner og direct mail. Den nye iGen4 har også en præcis og sikker farvestyring, så det første print bliver helt magen til det sidste – et must når der eksempelvis skal printes firmalogoer.

Mange af forbedringerne i iGen4 Diamond Edition er tidsbesparende og automatiserede funktioner, som man også kan finde i Xerox iGen® 150 Press, blandt andet en 660 mm (26”) stacker og en farvevedligeholdelse, som fjerner behovet for kompliceret, manuel farveanalyse.

Alle forbedringerne i iGen4 Diamond Edition vil også være tilgængelige for nuværende iGen4-kunder. Forbedringerne tæller blandt andet:

  • Automatiseret ”Image-to-Paper”- opsætning: Manuelle opsætninger er erstattet af en automatiseret proces, som overflødiggør tidskrævende papirjusteringer.
  • ”IntegratedPLUS” til efterbehandling af brochurer: Ved brug af JDF-teknologi bliver produktion af brochurer forenklet til at jobbet og automatiseret efterbehandling igangsættes med et enkelt tryk.
  • Højere effektivitet: Med ”EFI Fiery Controller” eller ”Xerox FreeFlow® Controller” kan iGen4 Diamond Edition håndtere workflow-løsninger, som øger effektiviteten i produktionen.
  • Automatiseret farvevedligeholdelse overflødiggør manuelle trin ved at analysere farve og meddele operatøren, når tryksagen er klar til produktion.

For at få mest muligt ud af investeringen kan printudbydere bruge Xerox’ ProfitAccelerator® Digital Business Resources, som er branchens største samling af forretningsudviklingsværktøjer og -ydelser.

Afkast af investeringen

Ifølge SpencerLab Digital Color Laboratory, tjener iGen4-platformen hurtigt sig selv hjem. I en undersøgelse foretaget af SpencerLab Digital Color Laboratory opnåede Xerox iGen4 den højeste ”tilgængelighed" af de vurderede maskiner. Højere tilgængelighed er lig med højere ydeevne, hvilket igen betyder, at flere printjobs kan gennemføres og dermed generere større indtægt.

Tilgængelighed

Xerox iGen4 Diamond Edition vil være tilgængelig i Danmark fra 1. maj 2013.

Om Xerox

Xerox er en globalt førende virksomhed inden for forretningsprocesser og dokumenthåndtering. Xerox har en årlig omsætning på ca. 128,7 mia. kr. og leverer en bred portefølje af teknologier og services til back-office support, der gør det muligt for kunderne at fokusere på, hvad de er bedst til: nemlig at drive deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut i USA og leverer dokument tekniologi , service, software og forbrugsstoffer til den grafiske industri og kontorprintere af enhver størrelse. Via ACS, en virksomhed som Xerox opkøbte i februar 2010, leverer Xerox også udvidede forretnings– og it-outsourcingservices som databehandling, håndtering af medarbejdergoder, økonomisupport og CRM-services til private og offentlige virksomheder i hele verden. Xerox’140.000 medarbejdere betjener kunder i mere end 160 lande.
Læs mere om Xerox på: www.xerox.com, www.news.xerox.com, www.realbusiness.com eller www.acs-inc.com. Investorer kan læse mere på: www.xerox.com/investor.

For yderligere information, kontakt venligst:

Nicolai Lund Paustian, Salgsdirektør, Xerox A/S, tlf.: 88 17 80 76
E-mail: nicolai.lund@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08
E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk