Ny teknologi fra Xerox understøtter og sikrer den mobile arbejdsstyrke

Xerox lancerer i dag en ny software-platform, ConnectKey som i fremtiden vil være implementeret i alle Xerox’ multifunktionsprintere (MFP), der er tiltænkt medarbejdere med behov for mobilitet, samt de behov for mere avanceret it-sikkerhed, som konsekvens af den øgede mobilitet.

Seksten ConnectKey MFP’ere – inklusiv den nye WorkCentre 5800- og 7800- serie – vil anvende branchens første indbyggede sikkerhedsløsning fra McAfee. Løsningen giver it-ansvarlige mere kontrol og ro i maven, når medarbejderne vil anvende deres egne enheder som smartphones og tablets (BYOD). ConnectKey MFPere har også et ekstra sikkerhedslag med Cisco’s TrustSec, som sikrer data på vej til og fra enhederne.

Med ConnectKey’s åbne Application Programming Interface (API), kan partnere, systemintegratorer og forhandlere selv udvikle og indbygge apps på multifunktionsprinteren uden brug af ekstra software.

Tanken om at lade andre tage sig af de ting, der alligevel ligger uden for vores kerneforretning, tiltaler vel de fleste. Vi danskere har i hvert tilfælde taget idéen til os, og rigtig mange har allerede forstået, at det er en god måde at optimere sin forretning på. Dels får du mere tid til det, der er din primære forretning, dels overlader du ansvaret f.eks. for din virksomheds print til en ekspert, der kan håndtere opgaven både bedre og billigere, end du selv kan. Og i 2013 bliver det lettere end nogensinde at lade andre håndtere dine printopgaver. Nu kan du nemlig nøjes med at lade én leverandør levere service og forbrugsstoffer til alle dine printere og kopimaskiner, uanset hvilken producent de kommer fra.

“ConnectKey er udviklet med det ene formål at forenkle den måde arbejdet udføres på i en sikker verden, hvor man altid er online,” siger Klaus Gjelstrup, Product Marketing Manager hos Xerox Danmark. “Med MFP’eren som et sikkert samlingspunkt, giver ConnectKey’s features mulighed for at scanne og uploade dokumenter til skyen, sende fortrolige forretningsdokumenter direkte i arbejdsprocesser og printe sikkert og nemt fra enhver mobil enhed. På den måde reducerer Xerox’ innovationer ineffektive processer i arbejdsdagen og tilføjer i stedet mere produktivitet og fleksibilitet.”

Et eksempel på en kunde, der i dag anvender en række af ConnectKey’s funktioner, er Concord Hospitality Enterprises Company, som er en virksomhed, der administrerer og udvikler løsninger for hoteller. De anvender bl.a. ConnectKey-funktionerne: Scanning til SharePoint og print fra mobil på deres hovedkontor, og de har planer om at udvide løsningen til også at omfatte alle virksomhedens 90 hoteller i Nordamerika.

“Fra et innovativt synspunkt er ConnectKey fantastisk. Mit eneste klagepunkt er, at vi ikke har fået det tidligere,” siger Brian Cornell, som er CIO for Information Technology hos Concord Hospitality.

Arbejd smartere med MFP-apps, cloud adgang og print fra mobil

ConnectKey-løsningen giver it-professionelle og partnere i såvel store som små og mellemstore virksomheder en hurtigere og nemmere måde at få arbejdet gjort på:

  • Standard eller egenudviklede apps: Xerox’s App Studio giver brugere mulighed for at skræddersy apps. Et eksempel på en brugerdefineret app kunne være en virksomhed, der sælger sundhedsforsikringer, som kan scanne tilbagebetalingskrav direkte ind i betalingssystemet fra MFP-skærmen.
  • Adgang til Cloud: Med et enkelt tasttryk og uden middleware kan ConnectKey’s Share to Cloud flytte dokumenter til lagerfaciliteter som f.eks. SharePoint Online, Google Drive, DropBox, Evernote, PaperPort Anywhere og Salesforce.com. Det giver også mulighed for automatisk konvertering til søgbare filer som pdf, Word og Excel, hvilket gør dokumenterne lettere at finde i fremtiden.
  • Kobling til SharePoint: Office-brugere kan søge, konvertere og lagre dokumenter i SharePoint og netværksmapper, eller gemme direkte på deres SharePoint My Site eller i egne mapper. Denne funktion er udviklet til små og mellemstore virksomheder med fokus på nem installation og vedligehold.
  • Nem it-integration: ConnectKey MFP’ere kan styres som en central del af netværket på samme måde som servere med en enkel opsætning og service. Fejlfinding og uddannelse kan håndteres på afstand af it-administratoren, og hjælp til selvhjælp kan fås via online support og videoer fra frontpanelet.
  • Print hvor som helst: Med Xerox Mobile Print kan brugere printe fra enhver mobil enhed med e-mail adgang uden først at skulle installere særlig software eller apps udviklet til iOS, Android, Windows og Blackberry. Brugerne kan frit vælge at implementere print fra mobil som enten cloud-baseret- eller som on-site-løsning.

Tilgængelighed

Den nye Xerox WorkCentre 5800-serie og WorkCentre 7800-serie er tilgængelige fra begyndelsen af marts. WorkCentre 7220/7225, Xerox ColorQube 9300-serie og Xerox ColorQube 8700/8900-serie med ConnectKey Controllers vil være tilgængelige fra andet kvartal.

ConnectKey til SharePoint og ConnectKey Share to Cloud er tilgængelige allerede nu; Xerox Apps Studio vil være tilgængelige i begyndelse af tredje kvartal.

Besøg http://www.xerox.com/connectkey for yderligere information.

Om Xerox

Xerox er en globalt førende virksomhed inden for forretningsprocesser og dokumenthåndtering. Xerox har en &ar
ing;rlig omsætning på ca. 128,7 mia. kr. og leverer en bred portefølje af teknologier og services til back-office support, der gør det muligt for kunderne at fokusere på, hvad de er bedst til: nemlig at drive deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut i USA og leverer dokument tekniologi , service, software og forbrugsstoffer til den grafiske industri og kontorprintere af enhver størrelse. Via ACS, en virksomhed som Xerox opkøbte i februar 2010, leverer Xerox også udvidede forretnings– og it-outsourcingservices som databehandling, håndtering af medarbejdergoder, økonomisupport og CRM-services til private og offentlige virksomheder i hele verden. Xerox’140.000 medarbejdere betjener kunder i mere end 160 lande.
Læs mere om Xerox på: www.xerox.com, www.news.xerox.com, www.realbusiness.com eller www.acs-inc.com. Investorer kan læse mere på: www.xerox.com/investor.

For yderligere information, kontakt venligst:

Klaus Gjelstrup, Product Marketing Manager, Xerox A/S, tlf.: 88 17 88 17
E-mail: Klaus.Gjelstrup@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08
E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk