Disse 5 punkter vil gøre din hverdag lettere i 2013

Xerox er en af de virksomheder, der hver eneste dag året rundt er med til at gøre vores hverdag lettere. Der er sket meget, siden verdens første kopi i 1938. Vi tænker kun over, hvor nem dokumenthåndtering og -deling er blevet, når printeren ikke virker. Og Xerox’ forskere står bag rigtig meget af det, vi ikke kan eller vil undvære. Xerox giver her sit bud på, hvad der bliver vores nye ”bedste venner” på kontoret. Måske er der noget på vej, som du slet ikke kan leve uden.

Mobilitet

Vi vil gerne have mulighed for at arbejde hvor som helst og når som helst. Og med til arbejdet hører også behovet for at printe en aftale, en flybillet eller noget tredje, som vi er nødt til at have et fysisk eksemplar af. Det har vi allerede mulighed for, men i løbet af 2013 vil cloud-teknologien vinde frem, og takket være cloud vil det blive hverdag at sende vores print til en printer hvor som helst i verden og få det frigivet/printet, når vi taster vores personlige id på den valgte printer. Vi kan printe fra en hvilken som helst enhed; mobiltelefon, tablet, lap top eller stationær computer. Og til hvad som helst, sågar din lokale tankstation eller 7-eleven, hvor du kan hente printet uden for normal åbningstid.

Managed Print Service

Tanken om at lade andre tage sig af de ting, der alligevel ligger uden for vores kerneforretning, tiltaler vel de fleste. Vi danskere har i hvert tilfælde taget idéen til os, og rigtig mange har allerede forstået, at det er en god måde at optimere sin forretning på. Dels får du mere tid til det, der er din primære forretning, dels overlader du ansvaret f.eks. for din virksomheds print til en ekspert, der kan håndtere opgaven både bedre og billigere, end du selv kan. Og i 2013 bliver det lettere end nogensinde at lade andre håndtere dine printopgaver. Nu kan du nemlig nøjes med at lade én leverandør levere service og forbrugsstoffer til alle dine printere og kopimaskiner, uanset hvilken producent de kommer fra.

Sikkerhed

Sikkerhed på printere bliver standard. Hvilket betyder, at du ikke længere risikerer, at andre finder og læser dit fortrolige print før dig. 36 pct. af alle data, der forsvinder, sker via papir*. Dette kan stort set stoppes via en simpel funktion som ”secure print”, der er standard på de fleste maskiner i dag, eller via de meget efterspurgte follow me /follow you-løsninger, hvor man først frigiver printjobbet med et medarbejderkort eller en kode, når man står ved printeren.

Brugerne kan blive bedt om at logge ind på maskinen, så den enkelte bruger får ”sin egen maskine” med et personligt betjeningspanel. Det betyder, at alle medarbejdere ikke nødvendigvis har adgang til de samme funktioner på maskinen og derfor naturligvis ikke kan komme til andres dokumenter. Du kan endda spore, hvem der har brugt maskinen og til hvad. Printerens harddisk vil automatisk blive slettet en eller flere gange i døgnet, så du ikke risikerer, at andre kan genskabe dine dokumenter, hvis du f.eks. sælger printeren videre. Netværksprinteren vil ikke kunne fungere som en indgang til virksomhedens netværk f.eks. via fax-indgangen. Data til og fra printeren er af sikkerhedshensyn også krypterede i dag.

Alle disse sikkerhedsfunktioner vil være standard på fremtidens printere.

*(Tattrie, Jon.“Security breaches cost companies thousands.” Metronews 27. oktober 2009)

3D Print

Forestil dig, at du kan printe de ting, du ønsker dig. Ikke bare et fladt billede men en rigtig 3D-figur? Og det er faktisk virkelighed. I fremtiden kan du rent faktisk printe figurer, der løfter sig fra papiret. Der er især spændende perspektiver i 3D-print inden for direct marketing. Der findes et utal af muligheder for at skille sig ud rent visuelt, med den tredje dimension i printet. Hvem kan f.eks. lade være med at åbne en ”pakke”, der lige er kommet med posten?

Miljø

Vi har snakket miljø længe, og man skulle måske tro, det var et uddebatteret emne. Men faktisk er der større efterspørgsel efter printere og kopimaskiner, der skåner miljøet, nu end nogensinde tidligere. Derfor bliver der i kopibranchen tænkt i strømbesparelse, reduceret ressourceforbrug og genanvendelige dele, og vi vil helt sikkert se nogle maskiner, der slår alle tidligere tal og målinger i 2013. Det halter dog straks lidt mere, når det gælder de ting, vi brugere selv har indflydelse på som f.eks. at indstille printeren til default at printe på begge sider, at minimere sideformatet, så vi kan have flere sider på samme print, eller at undlade at printe dokumenter, vi alligevel ikke har brug for. Vi ønsker alle et bedre miljø, men ca. 63 pct. af alle brugere* vil ikke aktivt gøre noget for miljøet

Hvis du gerne vil vide, hvor grønne jeres printere er, har du mulighed for at checke det på Xerox’ sustainability calculator
*(RackSpace 2008 Green Survey)

Om Xerox

Xerox er en globalt førende virksomhed inden for forretningsprocesser og dokumenthåndtering. Xerox har en årlig omsætning på ca. 128,7 mia. kr. og leverer en bred portefølje af teknologier og services til back-office support, der gør det muligt for kunderne at fokusere på, hvad de er bedst til: nemlig at drive deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut i USA og leverer dokument tekniologi , service, software og forbrugsstoffer til den grafiske industri og kontorprintere af enhver størrelse. Via ACS, en virksomhed som Xerox opkøbte i februar 2010, leverer Xerox også udvidede forretnings– og it-outsourcingservices som databehandling, håndtering af medarbejdergoder, økonomisupport og CRM-services til private og offentlige virksomheder i hele verden. Xerox’140.000 medarbejdere betjener kunder i mere end 160 lande.
Læs mere om Xerox på: www.xerox.com, www.news.xerox.com, www.realbusiness.com eller www.acs-inc.com. Investorer kan læse mere på: www.xerox.com/investor.

For yderligere information, kontakt venligst:

Klaus Gjelstrup, Product Marketing Manager, Xerox A/S, tlf.: 88 17 88 17
E-mail: Klaus.Gjelstrup@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08
E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk