Xerox placeret i Leaders Quadrant i 2012-rapporten for Managed Print Services

I 2012-udgaven af Magic Quadrant for Managed Print Services (MPS) har Gartner endnu engang placeret Xerox i Leaders Quadrant.

Som markedsleder inden for MPS hjælper med sin MPS-strategi virksomheder med at opfylde de skiftende behov i deres organisation – fra at støtte mobile medarbejdere og BOYD- politikker, til at sikre fortrolige data og forenkle komplekse forretningsprocesser med nye måder at arbejde på med hensyn til papir- og digital information.

Med Xerox’ opkøb af Newfield IT tilbyder virksomheden nye vurderings- og rapporteringsværktøjer til at imødekomme den stigende efterspørgsel fra små og mellemstore virksomheder (SMV’er), der gerne vil have del i de op til 30 procents besparelser, som den forbedrede energieffektivitet og de andre produktivitetsfordele, der ligger i MPS, giver. For at gøre det lettere for små og mellemstore virksomheder at drage fordel af MPS, har Xerox i år oprettet en særlig Channel Partner Operations-organisation, der giver it-forhandlere bedre adgang til skræddersyede MPS-tilbud. Hertil kommer, at Xerox’ samarbejde med partnere som McAfee og Cisco gør det lettere for virksomhederne at styre print sikkert inden for deres eksisterende it-infrastruktur og supportsystem.

"MPS har udviklet sig fra blot at forvalte printede dokumenter til at løse forretningsmæssige udfordringer. Vi tror på, at Xerox bevarer sin ledende position, fordi vi har tilføjet ekspertise til forretningsprocesser og it-outsourcing og forbedret den måde vores kunder arbejder på," siger Stephane Jamoulle, adm. direktør i Xerox Danmark.

Med Magic Quadrant evaluerer Gartner teknologileverandørers evne til at opfylde deres nuværende vision. Magic Quadrant er et proprietært forskningsværktøj, der giver indblik i et markeds retning, modenhed og markedsdeltagere.

Om Magic Quadrant
Gartner støtter ikke leverandører, produkter eller services, som er portrætteret i sine forskningspublikationer, og Gartner anbefaler ikke brugere kun at vælge de leverandører med de højeste scorer. Gartner Research-publikationer består af udtalelser fra Gartners forskningsorganisation og skal ikke opfattes som fakta. Gartner fraskriver sig alle garantier, eksplicitte og implicitte, hvad angår denne undersøgelse, herunder garanti for salgbarhed eller egnethed til et bestemt formål.

Om Xerox
Xerox er en globalt førende virksomhed inden for forretningsprocesser og dokumenthåndtering. Xerox har en årlig omsætning på ca. 128,7 mia. kr. og leverer en bred portefølje af teknologier og services til back-office support, der gør det muligt for kunderne at fokusere på, hvad de er bedst til: nemlig at drive deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut og leverer dokument tekniologi, service, software og forbrugsstoffer til den grafiske industri og kontorprintere af enhver størrelse. Via ACS, en virksomhed som Xerox opkøbte i februar 2010, leverer Xerox også udvidede forretnings– og it-outsourcingservices som databehandling, håndtering af medarbejdergoder, økonomisupport og CRM-services til private og offentlige virksomheder i hele verden. Xerox’134.000 medarbejdere betjener kunder i mere end 160 lande. Læs mere om Xerox på: www.xerox.com/investor.

For yderligere information, kontakt venligst:
Stephane Jamoulle, adm. direktør, Xerox A/S, tlf.: 88 17 88 17
E-mail: stephane.jamoulle@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08
E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk