Xerox introducerer nu genbrugsblækpatroner til ikke-Xerox-printere

Xerox introducerer i dag en ny serie af genbrugsblækpatroner til ikke-Xerox-printere. De nye genbrugsblækpatroner, der er ideelle for Managed Print Service-udbydere tager hensyn til miljøet, er af Xerox’ anerkendte kvalitet og kan erhverves til en konkurrencedygtig pris.

Genbrugsblækpatronerne, som også kaldes den ansvarlige linje, er designet til brug i de fleste OEM-desktop laserprintere fra producenter som Brother, Canon, Epson, HP, IBM, Konica Minolta, Kyocera, Lexmark, Oki og Panasonic.

Blandt fordelene ved de nye blækpatroner kan nævnes:

  • Besparelser på min. 50 pct. i forhold til andre OEM-patroner, der giver store besparelser til f.eks. MPS-udbydere og andre, der styrer store print- og kopi- flåder
  • Høj printkvalitet fra første til sidste side
  • Ydelse svarende til de angivne side-udbytter for OEM-patroner
  • En toårig garanti på hver patron

"De nye patroner er fremstillet med udgangspunkt i de samme ud høje kvalitetsstandarder, som Xerox anvender til alle sine produkter. Med Xerox som garant for disse patroner, kan brugerne være sikre på kvalitetsydelse," siger Klaus Gjelstrup, Product Marketing Manager hos Xerox A/S.

Mere end 90 procent af de originale patroners dele genbruges, så man sparer produktionsomkostninger og undgår spild. Komponenterne har en lang levetid og er grundigt kontrolleret via ISO 9001-certificering for genfremstillingsprocesser, som sikrer, at de fortsætter med at yde på samme høje niveau gennem hele deres livscyklus. De slidte komponenter erstattes herefter, og nye toner bliver tilføjet.

Tilgængelighed
Den nye ansvarlige linje af blækpatron fra Xerox er tilgængelig på det danske marked fra i dag.

Om Xerox
Xerox er en globalt førende virksomhed inden for forretningsprocesser og dokumenthåndtering. Xerox har en årlig omsætning på ca. 128,7 mia. kr. og leverer en bred portefølje af teknologier og services til back-office support, der gør det muligt for kunderne at fokusere på, hvad de er bedst til: nemlig at drive deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut og leverer dokument tekniologi, service, software og forbrugsstoffer til den grafiske industri og kontorprintere af enhver størrelse. Via ACS, en virksomhed som Xerox opkøbte i februar 2010, leverer Xerox også udvidede forretnings– og it-outsourcingservices som databehandling, håndtering af medarbejdergoder, økonomisupport og CRM-services til private og offentlige virksomheder i hele verden. Xerox’134.000 medarbejdere betjener kunder i mere end 160 lande. Læs mere om Xerox på: www.xerox.com/investor.

For yderligere information, kontakt venligst:
Klaus Gjelstrup, Product Marketing Manager, Xerox A/S, tlf.: 88 17 88 17
E-mail: Klaus.Gjelstrup@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08
E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk