Xerox indtager det islandske marked med ny forhandler

Sammen med Islands største it-forhandler, Advania indtager Xerox nu det islandske marked for print-, kopi- og dokumenthåndtering. Xerox har ikke tidligere haft en lignende forhandlere i Island, og ser meget frem til at samarbejde med denne type virksomheder. Aftalen mellem Xerox og Advania dækker salg af printere, A3 multifunktions enheder op til det grafiske marked og ikke mindst managed print service-ydelser til kontormarkedet.

“Vi har ikke haft en lignende forhandler i Island tidligere, så det bliver spændende at opdyrke et helt nyt marked. Advania er en meget veletableret forhandler med gode kontakter på det islandske marked, så vi har derfor store forventninger til samarbejdet. Vi satser i første omgang på at nå en markedsandel på 25 pct.,” siger Kirsa Christensen, Channel Manager hos Xerox Danmark.

“Jeg glæder mig til at påbegynde samarbejdet med Xerox. Xerox’ produkter og services vil komme til at udgøre en vigtig del af vores eksisterende sortiment. Advania stiller til gengæld med en erfaren og professionel medarbejderstab, der til fulde matcher Xerox’ brand. Vi praler lidt af, at Advania altid leverer de bedste produkter og den bedst mulige service til vores kunder, så Xerox’ produkter og services passer til vores koncept. Vi har store forventninger til samarbejdet og forventer, at vi kan øge vore markedsandel betydeligt med salg af printere og især med at rådgive og hjælpe vores kunder med til at finde den printer- og softwareløsning, der giver den mest effektive og omkostningebesparende løsning,” siger Eyjolfur Magnus Kristinsson, Managing Director for Advania A/S.

Aftalen med Advania dækker Xerox produktprogram for kontorprintere og multifunktionsenheder op printere til det grafiske marked. Desuden vil Advania kunne tilbyde Xerox’ fulde serviceprogram som en fuldt integreret MPS-forhandler (managed print service).

Om Advania A/S

Advania en af Nordens førende if-virksomheder og en fusion af fem nordiske it-virksomheder: Skýrr og HugurAx ipå Island, Kerfi i Sverige, Hands i Norge og Aston-Baltic in Letland. Advania har 1100 medarbejder og 20 kontorer fordelt på fire lande. Den relativt nye virksomhed er grundlagt på et solidt fundament af mere end 70 års erfaring med teknologisk service til erhvervslivet. Advanias har hovedkontor ligger på Island, men virksomheden er desuden solidt funderet via datterselskaber i Sverige, Norge og Letland. www.advania.is

Om Xerox

Xerox er en globalt førende virksomhed inden for forretningsprocesser og dokumenthåndtering. Xerox har en årlig omsætning på ca. 128,7 mia. kr. og leverer en bred portefølje af teknologier og services til back-office support, der gør det muligt for kunderne at fokusere på, hvad de er bedst til: nemlig at drive deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut og leverer dokument tekniologi, service, software og forbrugsstoffer til den grafiske industri og kontorprintere af enhver størrelse. Via ACS, en virksomhed som Xerox opkøbte i februar 2010, leverer Xerox også udvidede forretnings– og it-outsourcingservices som databehandling, håndtering af medarbejdergoder, økonomisupport og CRM-services til private og offentlige virksomheder i hele verden. Xerox’134.000 medarbejdere betjener kunder i mere end 160 lande. Læs mere om Xerox på: www.xerox.com/investor.

Xerox Europe har også produktions- og logistikfaciliteter i Irland, England og Holland, samt et forsknings- og udviklingscenter – Xerox Research Centre Europe – i Grenoble i Frankrig.

For yderligere information, kontakt venligst:

Kirsa Christensen, Channel Director Denmark, Xerox A/S, tlf.: 27 50 20 08
E-mail: kirsa.christensen@xerox.com

Eyjolfur Magnus Kristinsson, Managing Director Advania, tlf.: +354 440 9000

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08
E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk