Xerox placeres i Leaders Quadrant i 2012-udgaven af Gartners rapport inden for outsourcing af økonomi- og regnskabsprocesser

Gartner placerer Xerox i Leaders Quadrant i 2012-udgaven af Magic Quadrant inden for outsourcing af økonomi- og regnskabsprocesser på globalt plan.

Ifølge rapporten, klarer ”Leaders” sig godt i dag, hvis de både har et godt overblik over, i hvilken retning markedet bevæger sig og ved aktivt at opbygge kompetencer, så de kan bevare deres førerposition på markedet. Spillerne på markedet inden for outsourcing af økonomi- og regnskabsprocesser, der befinder sig i Leaders-kvadranten har generelt det til fælles, at de har en god markedsforståelse, en global kundebase, et omfattende netværk af veldistribuerede, globale og flersprogede leveringscentre, en god balance mellem transaktions- og high-end økonomi- og regnskabsservices samt innovative, veldefinerede og godt markedsførte salgstilbud.

Xerox’ vilje til vækst inden for økonomi- og regnskabskvadranten ses af deres globale ekspansion. I dag driver Xerox 90 centre i 47 lande over hele verden, hvilket er en stigning fra 47 centre i 20 lande sidste år.

"Vi vil investere i vores fortsatte vækst, men samtidig bevare vores fokus på produktivitet, der gør det muligt for vores kunder bedre at understøtte deres forretning samt deres kunders behov," siger Rich Dobbs og senior administrerende direktør for Finance & Accounting, Xerox Financial Services Group. "Ud over at indarbejde Xerox’ dokumenthåndteringsteknologier i vores tilbud, har vi styrket vores end-til-end økonomi- og regnskabskapacitet med nye services, som muliggør teknologi- og forretningsanalyser."

For at styrke sine finansielle servicetilbud har Xerox for nylig erhvervet Symcor Services’ aktiviteter i USA for at hjælpe de finansielle institutioner med at tilpasse sig de skiftende betalingsmåder fra papirbaseret betaling til elektroniske betalinger – og dermed skabe en af branchens bredeste vifter af finansielle servicetilbud.

The Magic Quadrant er et forskningsværktøj udviklet af Gartner. Det giver et visuelt snapshot af et markeds ledere, modenhed og spillere, samtidig med at det vurderer virksomheder med hensyn til visioner og deres evne til at eksekvere.

Gartner “Magic Quadrant for Finance and Accounting BPO” by Cathy Tornbohm, May 30, 2012.

Om Magic Quadrant

Gartner støtter ikke leverandører, produkter eller services, som er portrætteret i sine forskningspublikationer, og Gartner anbefaler ikke brugere kun at vælge de leverandører med de højeste scorer. Gartner Research publikationer består af udtalelser fra Gartners forskningsorganisation og skal ikke opfattes som fakta. Gartner fraskriver sig alle garantier, eksplicitte og implicitte, hvad angår denne undersøgelse, herunder garanti for salgbarhed eller egnethed til et bestemt formål.

-XXX-

Om Xerox

Xerox er en globalt førende virksomhed inden for forretningsprocesser og dokumenthåndtering. Xerox har en årlig omsætning på ca. 128,7 mia. kr. og leverer en bred portefølje af teknologier og services til back-office support, der gør det muligt for kunderne at fokusere på, hvad de er bedst til: nemlig at drive deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut og leverer dokument tekniologi, service, software og forbrugsstoffer til den grafiske industri og kontorprintere af enhver størrelse. Via ACS, en virksomhed som Xerox opkøbte i februar 2010, leverer Xerox også udvidede forretnings– og it-outsourcingservices som databehandling, håndtering af medarbejdergoder, økonomisupport og CRM-services til private og offentlige virksomheder i hele verden. Xerox’134.000 medarbejdere betjener kunder i mere end 160 lande. Læs mere om Xerox på:

www.xerox.com, www.news.xerox.com, www.realbusiness.com eller www.acs-inc.com. Investorer kan læse mere på: www.xerox.com/investor.

-XXX-

For yderligere information, kontakt venligst:

Steen Graugaard Larsen, adm. direktør, Xerox A/S, tlf.: 88 17 81 40
E-mail: steen.g.larsen@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08
E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk