Xerox’ nye efterbehandlingsløsning effektiviserer bogproduktionen

København, Jun 05 2012 – Professionelt udseende bøger, manualer og kataloger er efterspurgte og økonomisk attraktive printjobs, men produktionen af dem kan give store udfordringer. Med den store efterspørgsel, der er efter små oplag i dag, er efterbehandling tit en væsentlig årsag til forsinkelser. Med Xerox’ nye automatiserede efterbehandlingsløsning kan man undgå flaskehalse, der ofte er forbundet med in-line og off-line bogproduktion. Løsningen gør det muligt at fuldføre flere printjobs hurtigere.

IntegratedPLUS-finishing-løsningen til bogproduktion, som blev lanceret under Drupa 2012, er branchens første automatiseringsløsning, der kombinerer effektiviteten fra in-line bogproduktion med fleksibiliteten i off-line-bogproduktion i én og samme enhed.

En ny Dual Mode Feeder betyder at en in-line efterbehandler, som traditionelt er beregnet til et enkelt digitalt printsystem samtidig kan modtage og behandle print fra flere printere, når den betjenes i off-line-tilstand.

For eksempel kan jobs printet på en Xerox Colour 1000-farveprinter efterfølgende blive efterbehandlet på en Booklet Maker, der sidder in-line på en Xerox iGen 150, via Dual Mode Feederen. Operatøren scanner blot en stregkode på bannerarket. Stregkoden giver automatisk Booklet Makeren besked om opsætning, og processen kan gennemføres uden yderligere involvering af operatøren. Xerox iGen 150 kan samtidig printe et andet job til egen stacker

Andre funktioner i IntegratedPLUS-løsningen:

  • Automatisering reducerer omkostninger – et automatisk workflow i prepress-opsætningen øger oppetiden, fordi behovet for manuel prepress og opsætning af efterbehandlingsmoduler er fjernet. Bogjobs bliver pre-flighted og -konfigureret i henhold til de krav, der er til de enkelte jobs, og efterbehandlingsenheden ved automatisk, hvordan bogen skal hæftes og foldes. Ved at automatisere disse processer mindskes risikoen for menneskelige fejl under prepress- eller off-line efterbehandlings-processer, og samtidig øges hastigheden for det enkelte job
  • Åben adgang – flere printere kan kobles til det samme Booklet Maker-modul, både in-line og off-line, så operatørerne kan printe et job, for eksempel postkort, mens Dual Mode Feederen sender et andet job til en efterbehandlingsenhed for boghæftning. Det betyder, at printere udnyttes optimalt, hvilket øger den samlede produktivitet. Booklet Maker-modulet kan benyttes af alle printere i forretningen og optimerer dermed udnyttelsen af forretningens aktiver.

Tilgængelighed

Xerox’s IntegratedPLUS-løsning til bøger vil være tilgængelig senere i 2012.

-XXX-

Om Xerox

Xerox er en globalt førende virksomhed inden for forretningsprocesser og dokumenthåndtering. Xerox har en årlig omsætning på ca. 128,7 mia. kr. og leverer en bred portefølje af teknologier og services til back-office support, der gør det muligt for kunderne at fokusere på, hvad de er bedst til: nemlig at drive deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut og leverer dokument tekniologi, service, software og forbrugsstoffer til den grafiske industri og kontorprintere af enhver størrelse. Via ACS, en virksomhed som Xerox opkøbte i februar 2010, leverer Xerox også udvidede forretnings– og it-outsourcingservices som databehandling, håndtering af medarbejdergoder, økonomisupport og CRM-services til private og offentlige virksomheder i hele verden. Xerox’134.000 medarbejdere betjener kunder i mere end 160 lande. Læs mere om Xerox på:

www.xerox.com, www.news.xerox.com, www.realbusiness.com eller www.acs-inc.com. Investorer kan læse mere på: www.xerox.com/investor.

-XXX-

For yderligere information, kontakt venligst:

Nicolai Lund Paustian, salgsdirektør, Xerox A/S, tlf.: 88 17 88 17
E-mail: nicolai.lund@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08
E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk