Ny rapport viser, at Xerox er førende inden for MPS

København, May 21 2012 – "The Forrester WaveTM Managed Print Services (MPS) Q2 2012" peger på Xerox som markedsleder inden for MPS. Xerox har opnået en topplacering for sine services og sin tilstedeværelse på markedet og har derudover også fået den højest mulige score, hvad angår strategi på området.

"Xerox har et yderst velafstemt udbud af services med styrker på tværs af alle kategorier, herunder platformsupport, global rækkevidde, ITO-support (Information Technology Outsourcing) og i særdeleshed virksomhedsrådgivning," skriver rapportens forfatter, Craig Le Clair, Vice President og ledende analytiker hos Forrester Research. "Xerox' rækkevidde på markedet er blevet forbedret med deres ITO-forretning, udvidelse med flere partnere i markedet for små og mellemstore virksomheder samt partnerskaber med globale leverandører."

Rapporten advarer virksomhederne mod at købe enheder fra forskellige leverandører, og inden for forskellige budgetrammer stadig skal kæmpe for at nå nye besparelser inden for print og bæredygtighed, og anbefaler, at de i stedet vedtager en MPS-strategi. Xerox' "ekstremt velafstemte udbud" er tilpasset et MPS-marked, der på sigt vil udvikle sig til også at omfatte produktions- og kontorudstyr.

Forrester Research giver Xerox den højest mulige score i kategorierne global leverandør, mobil print, teknologi og løsninger, it-outsourcing-support, enterprise print-support, erfaring med MPS-markedet, MPS-strategi, organisatorisk engagement, MPS-omsætning og virksomhedsengagement.

"MPS-markedet er dynamisk, men Xerox beholder førerposition på markedet – hvilket viser vores kunder og partnere rundt om i verden, at vores strategier, værktøjer og teknikker leverer imponerende og stabile resultater," siger Nicolai Lund Paustian, salgsdirektør hos Xerox A/S.

I det forløbne år har Xerox med opkøbet af Newfield IT udvidet sine ydelser, så MPS-vurderingsprocessen er blevet forenklet, og implementeringen går hurtigere. Samtidig har en ny alliance med Cisco, der integrerer Xerox' MPS- og mobile printtilbud med Cisco’s routere og switche, udvidet muligheden for mellemmarkedet via Ciscos kanalpartnere. Desuden har Xerox nu indgået partnerskab med McAfee og Cisco om at bygge endnu mere sikkerhed ind i sin dokumenthåndteringsteknologi og MPS- tilbud på måder, der hjælper med at beskytte kunders følsomme virksomhedsdata.

-XXX-

Om Xerox

Xerox er en globalt førende virksomhed inden for forretningsprocesser og dokumenthåndtering. Xerox har en årlig omsætning på ca. 128,7 mia. kr. og leverer en bred portefølje af teknologier og services til back-office support, der gør det muligt for kunderne at fokusere på, hvad de er bedst til: nemlig at drive deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut og leverer dokument tekniologi, service, software og forbrugsstoffer til den grafiske industri og kontorprintere af enhver størrelse. Via ACS, en virksomhed som Xerox opkøbte i februar 2010, leverer Xerox også udvidede forretnings– og it-outsourcingservices som databehandling, håndtering af medarbejdergoder, økonomisupport og CRM-services til private og offentlige virksomheder i hele verden. Xerox’134.000 medarbejdere betjener kunder i mere end 160 lande. Læs mere om Xerox på:

www.xerox.com, www.news.xerox.com, www.realbusiness.com eller www.acs-inc.com. Investorer kan læse mere på: www.xerox.com/investor.

-XXX-

For yderligere information, kontakt venligst:

Nicolai Lund Paustian, salgsdirektør, Xerox A/S, Tlf.: 88 17 88 17
E-mail: nicolai.lund@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08
E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk