Produktiviteten i top med Xerox’ nye iGen 150

København, May 08 2012 – Alle virksomheder ønsker en hurtig vej til øget rentabilitet. For printudbydere bliver vejen hurtigere, når opsætning af jobbet går let, produktionen går hurtigt, og billedkvaliteten er præcis og ensartet. Xerox' nye iGen™ 150 forsyner printudbyderne med en af de mest produktive digitale, cut-ark-farveprintere.

Den nye iGen 150, som blev lanceret i denne uge på drupa 2012, er bygget på Xerox’ gennemtestede og prisbelønnede iGen-platform. Siden introduktionen på drupa 2008 er iGen4 ®-printeren blevet brugt af mere end 1.000 kunder til at producere millioner af print pr. måned. iGen4-printeren er blevet anerkendt som den mest produktive printer i sin klasse1.

Gilmore Doculink, som er en fotoforretning i Ottawa, har testet iGen 150 og fastslår, at den vil være en reel gevinst for deres drift.

"Kvaliteten er indiskutabel. Vores kunder kan få et smalt, digitalt printjob produceret på iGen 150, og det vil komme til at se ud som en stor offset-produktion på 20.000," siger Brian Wright, Executive Vice President for Operations hos Gilmore Doculink. "iGen 150 leverer den farve, kvalitet og kontinuitet, vi ønsker."

Automatisering = Produktivitet = Flere printjob

Med en øget printhastighed på helt op til 25 procent kan den nye iGen 150 levere 3.000 26-tommers oversized ark i timen – en produktivitetsforøgelse, der giver mulighed for at få flere printjobs gennemført hurtigere.

Hver side er printet med den patenterede image-on-image-teknologi samt mat, tør blæk, som giver digitale print deres levende farver.

iGen 150 reducerer både den tid og indsats, som er nødvendig for at opnå en ensartet høj kvalitet takket være følgende funktioner:

  • Et nyt 2.400 x 2.400 dpi-billed-system – den mest præcise opløsning, der findes på en iGen. Ny skærm giver en mere raffineret form samt skarpere detalje- og tekstkvalitet
  • Et Auto Density Control-system registrerer og korrigerer for striber, før de opstår
  • Automatiseret farvevedligeholdelse erstatter og fjerner de manuelle trin ved automatisk at analysere farverne og informere operatøren, når printeren er klar til produktion

iGen kan håndtere en lang række papirtyper, såsom teksturerede, gennemsigtige og papir med høj gramvægt. Printudbydere kan nemt oprette jobs med blandede papirtyper såsom direct-mail kampagner med perforerede svarkort eller bryllupsalbum.

Tilgængelighed

Xerox iGen 150 vil være tilgængelig for bestilling i juli med installation senere i tredje kvartal 2012.

1Resultat af en uafhængig test foretaget af SpencerLab Digital Color Laboratory, Digital Press Benchmarks: Availability & Actual Production, oktober 2011.

-XXX-

Om Xerox

Xerox er en globalt førende virksomhed inden for forretningsprocesser og dokumenthåndtering. Xerox har en årlig omsætning på ca. 128,7 mia. kr. og leverer en bred portefølje af teknologier og services til back-office support, der gør det muligt for kunderne at fokusere på, hvad de er bedst til: nemlig at drive deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut og leverer dokument tekniologi, service, software og forbrugsstoffer til den grafiske industri og kontorprintere af enhver størrelse. Via ACS, en virksomhed som Xerox opkøbte i februar 2010, leverer Xerox også udvidede forretnings– og it-outsourcingservices som databehandling, håndtering af medarbejdergoder, økonomisupport og CRM-services til private og offentlige virksomheder i hele verden. Xerox’134.000 medarbejdere betjener kunder i mere end 160 lande. Læs mere om Xerox på:

www.xerox.com, www.news.xerox.com, www.realbusiness.com eller www.acs-inc.com. Investorer kan læse mere på: www.xerox.com/investor.

-XXX-

For yderligere information, kontakt venligst:

Nicolai Lund Paustian, salgsdirektør, Xerox A/S, Tlf.: 21 71 28 41
E-mail: nicolai.lund@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08
E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk