Nye solid ink-printere fra Xerox: Kompakte og rige på funktioner

København, Apr 24 2012 – Alle virksomheder, store som små, har en række mål og udfordringer til fælles: At minimere omkostningerne og maksimere produktiviteten. Xerox’ nye A4, farve multifunktionsprintere (MFP) gør det økonomisk overkommeligt at printe farverige dokumenter, samtidig med at funktioner som print og scanning håndteres med lethed.

Xerox ColorQube® 8700/8900 multifunktions-farveprintere er små nok til at passe ind på ethvert kontor-selv på et skrivebord. De bruger solid ink-teknologien, som er en patronfri, oliekridt-lignende farveklods, som leverer kvalitetsprint som for eksempel rapporter, nyhedsbreve og præsentationer. Med ColorQube kan enhver virksomhed skabe professionelle og farverige dokumenter på en lang række papirtyper, herunder genbrugspapir.

Der er store besparelser at hente med den nye Hybrid Colour-prissætning, der betyder, at virksomheder kun betaler for farvemængden på en given side. Hybrid Colour-prissætning gør en stor prismæssig forskel, når du kun bruger en lille smule farve, som for eksempel til et firmalogo på et stykke brevpapir.

Men at spare penge på farveprint behøver ikke at ske på bekostning af bæredygtighed, funktionalitet og sikkerhed. Virksomheder kan maksimere ressourcer og produktivitet med printernes andre funktioner som for eksempel:

  • Energibesparende funktioner som Intelligent Ready, der skifter til strømspare-tilstand, når printeren ikke er i brug. Sammenlignet med andre laser MFP'er i samme klasse, producerer ColorQube 8700/8900 MFP op til 90 procent mindre affald og bruger 17 procent mindre energi i sin livscyklus.
  • En 7-tommer, farve, touch skærm gør det let at håndtere jobs, herunder udskrivning, scanning, distribution og organisering af dokumenter.
  • Integrerede sikkerhedsfunktioner, såsom billedoverskrivning og kryptering, beskyttelse af dokumenter, harddisk og netværk mod sårbarheder.

"Xerox' ColorQube MFP'er leverer hurtigt og problemfrit farveprint i høj kvalitet. Og så er det en enkel og billig måde at få godt og professionelt arbejde gjort," siger Klaus Gjelstrup, Product Marketing Manager hos Xerox A/S.

ColorQube 8700/8900 indgår i Xerox 'Managed Print Services

MFP'er tilbydes som en del af Xerox' Managed Print Services (MPS), der hjælper virksomheder med at kontrollere deres printforbrug. Som markedsleder inden for MPS arbejder Xerox med virksomheder i alle størrelser på at øge produktiviteten og opnå besparelser på op til 30 procent.

Tilgængelighed

ColorQube 8700/8900 er tilgængelig allerede nu via Xerox' direkte salg, forhandlere, koncessionshavere og distributører.

-XXX-

Om Xerox

Xerox er en globalt førende virksomhed inden for forretningsprocesser og dokumenthåndtering. Xerox har en årlig omsætning på ca. 128,7 mia. kr. og leverer en bred portefølje af teknologier og services til back-office support, der gør det muligt for kunderne at fokusere på, hvad de er bedst til: nemlig at drive deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut og leverer dokument tekniologi, service, software og forbrugsstoffer til den grafiske industri og kontorprintere af enhver størrelse. Via ACS, en virksomhed som Xerox opkøbte i februar 2010, leverer Xerox også udvidede forretnings– og it-outsourcingservices som databehandling, håndtering af medarbejdergoder, økonomisupport og CRM-services til private og offentlige virksomheder i hele verden. Xerox’134.000 medarbejdere betjener kunder i mere end 160 lande. Læs mere om Xerox på:

www.xerox.com, www.news.xerox.com, www.realbusiness.com eller www.acs-inc.com. Investorer kan læse mere på: www.xerox.com/investor.

-XXX-

For yderligere information, kontakt venligst:

Klaus Gjelstrup, Product Marketing Manager, Xerox A/S, Tlf.: 21 71 25 58
E-mail: klaus.gjelstrup@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08
E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk