Xerox er global markedsleder inden for Managed Print Services, fastslår Quocirca i ny rapport

København, Mar 22 2012 – For tredje år i træk, indtager Xerox positionen som markedsleder på markedet for Managed Print Service (MPS), fastslår analytikergruppen Quocirca i sin 2012 rapport. Xerox fastholder sin førerposition hovedsagelig på grund af sine attraktive services til de globale partnere og sin ekspertise inden for forretningsprocesser og it-outsourcing.

"Xerox er i en klasse for sig med en række gennemtestede MPS-tilbud samt et stærkt værditilbud til kunderne og en stærk vision," siger Louella Fernandes, ledende analytiker, Quocirca. "Virksomheder i alle størrelser nyder godt af Xerox' styrker inden for services såsom BPO (Business Process Outsourcing) og ITO (it-outsourcing), og virksomhedens store fokus på løbende forbedringer og innovation."

Rapporten, der giver en uafhængig vurdering af MPS-udbydere, forudsiger, at integration med forretningsprocesser og it-systemer vil blive stadig vigtigere, i takt med at MPS udvikler sig. Quocirca roser Xerox for at være foran konkurrenterne ved fortsat at udvide den funktionalitet, der tilbydes gennem Xerox Print Services og Xerox Partner Print Services.

"Xerox har kunnet fastholde sinmarkedslerposition år efter år, fordi vi har en dokumenteret track record på at levere services, der hjælper virksomheder med at reducere omkostninger, øge produktiviteten og forbedre dokumentsikkerhed," sagde Nicolai Lund Paustian, salgsdirektør hos Xerox A/S. "Vores opfindsomme løsninger på virksomhedsniveau er nu udvidet til også at gælde små og mellemstore virksomheder med at forenkle, forbedre håndteringen og reducere omkostningerne forbundet med deres printinfrastruktur."

Som globalt førende på MPS-markedet, arbejder Xerox med virksomheder i alle størrelser på at forenkle den måde, arbejdet bliver gjort på – så medarbejderne bruger mindre tid på dokumenthåndtering og mere tid på deres kerneforretning. Xerox integrerer MPS i it-infrastrukturen for at hjælpe med at organisere data på en intelligent måde – både fra papir- samt elektroniske kilder.

Gartner, Inc. positionerede Xerox i Leaders Quadrant i 2011 Magic Quadrant for Managed Print Services Worldwide, og kaldte Xerox for global leder hvad angår markedsandele. Derudover blev Xerox anerkendt som markedsleder i IDC’s Managed Print Services og Basis Print Services 2012-2015 forecast og analyserapport og 2011 MPS MarketScape rapport.

-XXX-

Om Xerox

Xerox er en globalt førende virksomhed inden for forretningsprocesser og dokumenthåndtering. Xerox har en årlig omsætning på ca. 128,7 mia. kr. og leverer en bred portefølje af teknologier og services til back-office support, der gør det muligt for kunderne at fokusere på, hvad de er bedst til: nemlig at drive deres kerneforretning. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut og leverer dokument tekniologi, service, software og forbrugsstoffer til den grafiske industri og kontorprintere af enhver størrelse. Via ACS, en virksomhed som Xerox opkøbte i februar 2010, leverer Xerox også udvidede forretnings– og it-outsourcingservices som databehandling, håndtering af medarbejdergoder, økonomisupport og CRM-services til private og offentlige virksomheder i hele verden. Xerox’134.000 medarbejdere betjener kunder i mere end 160 lande. Læs mere om Xerox på:

www.xerox.com, www.news.xerox.com, www.realbusiness.com eller www.acs-inc.com. Investorer kan læse mere på: www.xerox.com/investor.

-XXX-

For yderligere information, kontakt venligst:

Nicolai Lund Paustian, salgsdirektør, Xerox A/S, Tlf.: 88 17 88 17
E-mail: nicolai.lund@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08
E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk