Nyt koncept fra Xerox giver mulighed for at printe i farver til sort/hvid pris

København, Jan 05 2012 – Et nyt koncept fra Xerox giver mulighed for at printe i farver, men kun betale for sort/hvid. Konceptet giver langt mere fleksible arbejdsprocesser og åbner op for en lang række muligheder for eksempel inden for markedsførings- og uddannelsesmaterialer. Desuden vil konceptet naturligvis reducere printomkostningerne væsentligt.

Det nye koncept gælder for alle printere, der anvender ColorQube-teknologien. Den økonomiske besparelse er til at få øje på, da et farveprint normalt koster mellem 6-8 gange så meget som sort/hvid print. Et ikke urealistisk eksempel kunne være en medarbejder, der printer ca. 1000 print pr. måned. 30 procent af disse print er farveprint, som afregnes til sort/hvid-pris. Derudover vil en række print være på brevpapir ca. 30 procent, som med det nye koncept også afregnes til sort/hvid-pris. Samlet giver disse små besparelser en reduktion i printomkostningerne pr. medarbejder på mellem 1.500-2.000 kr. pr. år. Ikke så ringe for en relativt lille ændring i arbejdsprocesserne.

”Mange vil måske sige, at de sjældent benytter farveprint, men faktum er, at farveprint er mere og andet end det 4-farvede print. Farveprint er også et stykke brevpapir med logo. Her kan det være en fordel at printe logo på papiret sammen med teksten, i stedet for at have en stor mængde fortrykte ark liggende med logo og optage lagerplads. Desuden glemmer mange alle de utilsigtede farveprint, man dagligt printer, fordi en webadresse i en mail er blå eller en understregning i et dokument er rød,” siger Klaus Gjelstrup, Product Marketing Manager.

Konceptet giver også langt flere muligheder for at benytte farver i marketingmaterialer, præsentationer og undervisningsmaterialer og andre prints, hvor farve tilfører en ekstra dimension til printet i forhold til enten opfattelsen af budskabet eller forståelsen af indholdet.

ColorQube-teknologien byder i øvrigt på andre fordele, da ColorQubes er langt mere miljøvenlige end andre former for toner, ikke sviner og er meget brugervenlige.

Om Xerox, Europa

Xerox Europa, der er den europæiske del af Xerox Corporation, markedsfører et omfattende program af Xerox-produkter, -løsninger og -services samt relateret tilbehør og software. Løsningerne fokuserer på tre hovedområder: Kontorer, den grafiske branche og større interne printløsninger samt rådgivning, design og administration af systemer og dokument-outsourcing. Gennem ACS, som også er en Xerox-virksomhed erhvervet i februar 2010, tilbyder Xerox omfattende outsourcing af forretningsprocesser og IT outsourcing-ydelser, herunder databehandling, HR-ydelser, finansiering og CRM-ydelser til virksomheder og organisationer over hele verden. De 136.000 medarbejdere i Xerox betjener kunder i mere end 160 lande.

Xerox Europa har produktionsanlæg og logistikforretning i Irland, Storbritannien og Holland foruden et udviklingscenter i Grenoble, Frankrig (Xerox Research Centre Europe). For yderligere information se www.xerox.com.

-XXX-

For yderligere information, kontakt venligst:

Klaus Gjelstrup, Product Marketing Manager, Xerox A/S, tlf.: 21 71 25 58
E-mail: klaus.gjelstrup@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08
E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk