IDC udnævner Xerox som ‘Leader’ inden for Managed Print Services

Xerox er positioneret som ‘Leader’i IDC globale MarketScape-rapport for 2011 for Managed Print Services (MPS).

København, Jan 03 2012 – Rapporten, som analyserer MPS-leverandører og giver et overblik over deres konkurrencedygtighed, fremhæver Xerox 'evne til at betjene virksomheder af alle størrelser gennem sit udbud af MPS-services, der leveres ad både direkte og indirekte distributionskanaler. Ifølge IDC, bør virksomheder, der overvejer at gå MPS-vejen, både se på bredden af en udbyders aktuelle tilbud og de strategiske perspektiver for fremtidige ydelser.

"Xerox' høje score indikerer, at virksomheder, der søger en MPS-partner, ønsker en partner, der har markedserfaring og en dybdegående tilgang for at sikre langsigtede resultater," siger Holly Muscolino, Research Director hos IDC. "Sammenhængende, global leveringskapacitet er en vigtig differentieringsfaktor for Xerox, og de udvider konstant deres global support-netværk, herunder support til indirekte kanalpartnere."

I rapporten fra IDC nævnes det yderligere, at Xerox støtter små og mellemstore virksomheder med at øge deres Partner Print Services, som omfatter uddannelse og mentorordninger samt forretningsudvikling, marketing, service og support. Undersøgelsen konkluderede desuden, at Xerox hjælper kunderne med at tage stilling til forretningsmæssige spørgsmål , der rækker ud over at reducere printomkostninger, ved hjælp af ekspertise om branche- og forretningsprocesser fra ACS, som er et Xerox-selskab.

"Der er mange måder at definere og implementere MPS på, men når Xerox bliver ved med at være førende i branchen, er det, fordi vi har en veldokumenteret tilgang og en lang historik med succesfulde MPS-leveringer ," siger Nicolai Lund Paustian, salgsdirektør hos Xerox AS.

Som ‘Leader’ inden for MPS, har Xerox udvidet sine ydelser i år med købet af NewField IT, der forenkler MPS-processen og fremskynder implementeringen, samt en alliance med Cisco, der har integreret Xerox' MPS og mobile print-løsninger ind i Ciscos routere/switche og derigennem har udvidet mulighederne for salg til mellemmarkedet via Ciscos kanalpartnere.

Om IDC MarketScape

IDC MarketScape leverandør-analysemodellen er udviklet til at give et overblik over IKT- leverandørernes (informations-og kommunikationsteknologi) konkurrencemæssige egnethed på et givet marked. Researchmetode anvender en grundig scoringsmetode, der både er baseret på både kvalitative og kvantitative kriterier, og som resulterer i en grafisk illustration af de enkelte leverandørs placering på et givet marked. IDC MarketScape giver et klart billede og en meningsfuld sammenligning af it og telekommunikations-leverandører, på baggrund af leverandørernes produkt- og serviceløsninger, deres forretningsevner og strategier samt nuværende og fremtidige succesfaktorer på det pågældende marked . Analysen giver også teknologiindkøbere en 360-graders evaluering af styrker og svagheder hos nuværende og potentielle leverandører.

Om Xerox, Europa

Xerox Europa, der er den europæiske del af Xerox Corporation, markedsfører et omfattende program af Xerox-produkter, -løsninger og -services samt relateret tilbehør og software. Løsningerne fokuserer på tre hovedområder: Kontorer, den grafiske branche og større interne printløsninger samt rådgivning, design og administration af systemer og dokument-outsourcing. Gennem ACS, som også er en Xerox-virksomhed erhvervet i februar 2010, tilbyder Xerox omfattende outsourcing af forretningsprocesser og IT outsourcing-ydelser, herunder databehandling, HR-ydelser, finansiering og CRM-ydelser til virksomheder og organisationer over hele verden. De 136.000 medarbejdere i Xerox betjener kunder i mere end 160 lande.

Xerox Europa har produktionsanlæg og logistikforretning i Irland, Storbritannien og Holland foruden et udviklingscenter i Grenoble, Frankrig (Xerox Research Centre Europe). For yderligere information se www.xerox.com.

-XXX-

For yderligere information, kontakt venligst:

Nicolai Lund Paustian, salgsdirektør, Xerox A/S, tlf.: 88 17 88 17
E-mail: nicolai.lund@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications, tlf.: 33 38 43 08
E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk