Xerox’ mobile løsninger gør det let at printe når man er på farten

København, 09 februar 2011 – Xerox hjælper mobile medarbejdere og IT-afdelingen med tre værktøjer, der gør det let at printe, ligegyldig hvor man befinder sig.

Xerox Mobile Print Solution gør det muligt for medarbejdere på farten hurtigt og sikkert at printe e-mails, præsentationer og andre forretningsdokumenter fra smartphones eller andre enheder med e-mail-funktion.

Med forbedret Mobile Express og Global Print Drivers er det let at håndtere sine mobile print. Mobile Express driveren viser øjeblikkeligt, hvilke printere der er til rådighed, hvis der skal printes fra en bærbare computer. Både Mobile Express og Global Print Driver eliminerer behovet for at opdatere driverne, når fremtidige Xerox produkter bliver lanceret.

“Ikke to mobile medarbejdere er ens – fra direktøren der gennemser en præsentation på sin mobil på vej til et medarbejdermøde til medarbejderen, der er bosiddende i Paris, men arbejder på kontoret i New York – alle har brug for en let og sikker print-mulighed,” siger Steen Graugaard Larsen, adm. direktør, Xerox Danmark. “Vores tilgang er enkel og giver mobile medarbejdere mulighed for at fokusere mere på deres forretning og mindre på deres print-situation.”

Print smart med din smartphone
Xerox Mobile Print Solution gør det muligt at printe fra alle enheder med e-mail funktionalitet uden at skulle downloade driver eller applikationer. Brugeren e-mailer filen i dens originale version, fx Word eller Adobe PDF, til en sikker server. En bekræftelse bliver sendt til brugeren, for at dokumentet sikkert kan printes fra alle Xerox Extensible Interface Platform®- MFP enheder.

Xerox Mobile Print Solution fungerer på virksomhedens egne private servere for at sikre fuld overensstemmelse med den eksisterende sikkerhedsinfrastruktur. Løsningen kan også:

  • Fastholde alle formateringer og data, når der printes Microsoft Office dokumenter, ligesom når man printer fra den stationære computer.
  • Vise udskriften, før man vælger at printe.
  • Give mulighed for at vælge printerindstillinger såsom duplex, farve og slut-redigering ligesom fra en stationær computer.

Enkle printdrivere
Xerox Mobile Express og Global Print Drivers er også blevet forbedret. Disse værktøjer gør det muligt for medarbejdere at printe fra praktisk taget alle printere eller MFP’er, der er tilgængelig på netværket ligegyldig placering eller producent, og de reducerer tiden, man skal bruge på at håndtere printdrivere.

De opdaterede drivere:

  • Eliminerer behovet for at IT-afdelingen skal installere nye driver for at understøtte funktionaliteten på nuværende og kommende Xerox produkter.
  • Giver adgang til de seneste features på Xerox printere og MFP’er så som Colour by Words, som viser enkelte ord til at vælge farve som “rødt æble” eller “blå himmel”, så det er lettere at vælge den rette farve.
  • Hjælper medarbejdere med at identificere print-jobs i travle arbejdsgrupper ved automatisk at inkludere brugernavn og jobinformation i den skjulte margen og derved spare på papiret.
  • Har Earth Smart print-driver-indstillinger, der kan sættes til at udskrive på begge sider og som proof print eller udkast.

Med den nye Global Print Driver kan IT-afdelingen også “bestemme” driver-indstillinger for medarbejderne ved fx at sætte den til at printe på begge sider som standardindstilling. Med den unikke Application Default indstilling, er det blevet meget simplere at printe fra forskellige applikationer og derved undgå spildte prints pga. forkerte indstillinger.

Tilgængelighed
Mobile Express og Global Print Drivers er gratis og kan downloades fra http://www.office.xerox.com/software-solutions/mobile-printer-driver/enus.html og http://www.office.xerox.com/software-solutions/global-printer-driver/enus.html.

Xerox Mobile Print Solution vil være tilgængelig fra starten af 2011.

Læs mere om Xerox’ Mobile Print Solution på http://www.xerox.com/mobileprintsolution.

-XXX-

For mere information, kontakt venligst:
Steen Graugaard Larsen, adm. direktør, Xerox Danmark
Telefon: 88 17 88 17
E-mail: steen.g.larsen@xerox.com

Kia Pedersen, Text 100
Telefon: 33 44 44 41
E-mail: kia.pedersen@text100.com

Om Xerox i Europa
Xerox Europe, der er den europæiske en del af Xerox Corporation, markedsfører en omfattende række af Xerox produkter, både virksomhedsløsninger og -services samt artikler og software. Deres portefølje fokuserer på tre områder: små til store kontorer, produktionsprint og grafiske miljøer, og services som indbefatter konsulentarbejde, systemdesign og -håndtering, og dokument-outsourcing. Gennem ACS, et firma Xerox overtog i februar 2010, kan Xerox også tilbyde omfattende business process-outsourcing og it-oursourcing, inklusive databehandling, håndtering af HR-fordele, økonomisk support og håndtering af kundeforhold til kommercielle og statslige organisationer i hele verden. De 133.000 Xerox-ansatte betjener kunder i mere end 160 lande.

Xerox Europe har også produktion og logistikdrift i Irland, Storbritannien, Holland, og et research- og udviklingscenter (Xerox Research Centre Europe) i Grenoble, Frankrig.

For flere oplysninger besøg http://www.xerox.com

Xerox®, Xerox Extensible Interface Platform®and the sphere of connectivity design are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. All non-Xerox brands and product names are trademarks or registered trademarks of their respective companies.

Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.